A născut două perechi de gemeni, la doar 11 luni distanță

De Unica.ro, pe
La doar 28 de ani, o tânără din Marea Britanie a adus pe lume două perechi de gemeni. Copiii s-au născut la 11 luni distanță.

După ce le-a născut pe gemenele Sarah și Paige pe 11 octombrie anul trecut, Jackie nu s-a gândit că va mai rămâne însărcinată prea curând. Îi era greu cu doi copii mici, mai ales că ea și partenerul său au trecut cu greu peste surpriza unei sarcini gemelare. Însă viața avea să le rezerve o surpriză și mai mare.

La doar 11 luni de la nașterea fetițelor, pe 14 septembrie 2017, Jackie avea să îi aducă pe lume pe gemenii Wesley și Nicholas.

parintii cu doua perechi de gemeni

„Cred că pur și simplu așa a fost să fie, nici nu mi-am imaginat că voi rămâne însărcinată din nou, cu atât mai mult nu m-am gândit vreodată că aș putea avea încă o pereche de gemeni”, a mărturisit femeia pentru publicația Daily Mail.

Cuplul mai are o fetiță de 3 ani, Emily, care a fost surprinsă la rândul ei de cele două perechi de gemeni. Micuța își dorea un frățior sau o surioară, iar acum, la un an distanță, are două surori și doi frați mai mici.

fetita cea mare cu gemenii

Pentru Jackie și partenerul ei, Tony, surpriza celor două sarcini gemelare a fost la fel de mare ca și la aflarea veștii că au scris istorie în Regatul Unit. Se pare că ei dețin acum recordul național cu două perechi de gemeni, născuți atât de aproape unii de ceilalți.
Foto – Northfoto
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter