5 actori seducători în roluri de prinţi şi regi

De Nicoleta Galeteanu, pe

Kate Middleton este considerată a treia cea mai frumoasă prinţesă din lume, în timp ce prinţul său William nu se prea laudă la acest capitol. De aceea, nu ne-a fost deloc greu…
 …să găsim câţiva prinţi muuult mai frumoşi decât prinţul de Wales… asta dacă era cineva invidioasă pe Kate.

Jake Gyllenhaal – Prinţul Persiei

După reperele geografice, Persia este în locul unde se găseşte astăzi Iranul, iar conform istoriei, Prinţul Persiei ar fi fost un individ mai bronzat.

Numai că Jake Gyllenhaal, care joacă rolul prinţului Dastan, este cât e poate de caucazian, ceea ar fi supărat întrucâtva cinefilii din Orientul Mijlociu.

Chiar dacă nu este câtuşi de puţin mulatru, Jake apare destul bronzat în costumaţia sa de războinic cu armură şi cal. El nu este un simplu salvator al Regatului Persan. Ceea ce îl face special este că Dastan este un prinţ haios, uneori jalnic, dar per total extrem de simpatic.

5 actori seducători în roluri de prinţi şi regi

Colin Firth – The King’s Speech

Carisma, eleganţa, candoarea dar mai ales bâlbâiala construiesc portretul celui mai iubit rege britanic, fie şi numai din istoria cinematografiei.

Probabil că niciun alt actor nu l-ar fi intrepretat atât de veritabil şi cu atâta graţie pe Regele George al 6-lea care, deşi aproape anonim în conştiinţa contemporaneităţii, Colin Firth ne-a făcut să îl iubim atât de uşor.

Înainte de încoronare, este cunoscut ca prinţul Albert.

5 actori seducători în roluri de prinţi şi regi

Orlando Bloom – Troia

Poate că ai preferat mai mult scenele cu neînfricatul Ahile, intrepretat de sex-simbolul hollywoodian Brad Pitt, dar nici Orlando Bloom nu este de lepădat…

Am putea spune chiar că Orlando este cel puţin la fel de atrăgător, iar postura de prinţ al Troiei îl menţine în topurile celor mai sexy actori. Cu şarmul său englezesc şi farmecul mediteranean al celui cunoscut din „Piraţii din Caraibe”, găsim că prinţul Troiei este mult mai frumos decât prinţul lui Kate.

5 actori seducători în roluri de prinţi şi regi

Viggo Mortensen – Aragorn

„Pas Mare”, „regele Elessar” sau Aragorn al doilea, din „Stăpânul inelelor”, ar fi trăit în anul 2931 în cel de-al Treilea Ev şi, dintre toate capetele încoronate, este singurul prinţ care a băut din apa vieţii.

Aragorn avea 87 de ani în acea perioadă, adică era în floarea vieţii unui descendent regal Numeorian… Acum, câţi ar fi arătat ca Viggo Mortensen la aproape 90 de ani??

5 actori seducători în roluri de prinţi şi regi

James Marsden – Prinţul Edward

Cine a văzut „Magie în New York”, filmul este o poveste sublimă asemenea basmelor lui Disney, astfel că personajele sunt pur şi simplu fermecătoare.

Întruchipată de Amy Adams, prinţesa Giselle este de o frumuseţe răpitoare  – are un chip frumos, o inima curată, o voce minunată -, iar Prinţul Edward este, al rândul său, un prinţ chipeş, cu ai cărui ochi albaştri o vrăjeşte iremediabil pe Giselle.

5 actori seducători în roluri de prinţi şi regi

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter