10 actori irlandezi fermecători. Care e preferatul tău?

De Nicoleta Galeteanu, pe

Pentru că este „Saint Patrick Day” ne-am propus, mai bine decât să ne uităm la spiriduşi verzi, să ne clătim ochii cu 10 dintre cei mai fermecători irlandezi…
…care au reuşit să convingă lumea de farmecul aparte al Irlandei, şi fără legenda Sfântului Patrick.

Iată 10 actori frumoşi, talentaţi şi apreciaţi, despre care poate nu ştiai că au băut bere irlandeză înainte să ajungă la Hollywood.

1. Cu o carieră cinematografică extraordinară, Pierce Brosnan rămâne imaginea legendară a agentului 007, chiar dacă înaintea lui au mai existat alţi cinci agenţi temerari cu numele de „James Bond”.

O apariţie şarmantă în seria binecunoscută, o interpretare fascinantă a detectivului Remington Steele din serialul cu acelaşi nume şi irezistibil de amuzant în „Matadorul”, pe noi, actorul ne-a cucerit definitiv.

10 actori irlandezi fermecători. Care e preferatul tău?

2. Probabil cel mai râvnit burlac de la Hollywood, George Clooney este, după multă vreme, un sex-symbol printre actori, cu infinit de multe admiratoare.

Carismatic, elegant şi un umorist rafinat, nu încape îndoială că George Clooney ne-a fermecat în primul rând cu zâmbetul său contagios.

10 actori irlandezi fermecători. Care e preferatul tău?

3. O apariţie „răvăşitoare”, şi nu neapărat din cauza stilului său rebel, Colin Farrell nu se dezminte nici de imaginea sa de „băiat rău”, în .haină de piele şi freză răvăşită.

Un adevărat „rebel icon” ca actor, Farrell ar fi putut acum să fie un idol muzical, dacă ar fi luat proba pentru grupul irlandez Boyzone.
10 actori irlandezi fermecători. Care e preferatul tău?

4. Liam Neeson. Deşi are 58 de ani, actorul care a întruchipat bruma de umanitate din timpul Holocaustului, în filmul „Lista lui Schindler”, continuă să ne cucerească cu şarmul său în roluri inteligente precum Dr. Martin Harris din thrillerul „Necunoscutul”.

5. În rolul doctorului Derek Shepherd din „Grey’s Anatomy”, Patrick Dempsey a reuşit să convingă multe lume, în special domnişoarele care se temeau de intervenţii chirurgicale, că doctorii nu sunt chiar aşa de periculoşi. Ba dimpotrivă, te poţi îndrăgosti iremediabil de ei, mai ales dacă au privirea seducătoare ca a lui Dempsey.

10 actori irlandezi fermecători. Care e preferatul tău?

Vezi şi alţi actori irlandezi atrăgători pe pagina următoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter