Un tânăr a rămas paralizat în urma unui accident la un parc acvatic

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 18 iulie 2019, 14:51
Un tânăr în vârstă de 23 de ani a rămas paralizat în urma unui accident la un parc acvatic din Alicante, Spania.

David Briffaut, din Marea Britanie, se afla în vacanță alături de iubita sa, Penny, în Spania. Acum, el primește tratament de urgență după ce și-a rupt două vertebre la nivelul gâtului și a suferit leziuni ale măduvei spinării. David a fpst scos aproape inconștient din apă.

Familia tânărului a ales să facă publică filmarea accidentului, după ce prietenii acestuia l-au filmat în timp ce se dădea pe un tobogan cu apă.

Fiul nostru a plecat în vacanță cu iubita lui și ni s-a spus că s-ar putea să nu mai meargă niciodată. Tot ce putem face este să ne rugăm pentru recuperarea lui”, a declarat mama băiatului pentru The Mirror.

David și Penny s-au așezat pe covorașe roșii pentru a se da pe toboganul cu apă. În urma impactului cu apa, David și-a pierdut cunoștința pentru scurt timp și când și-a revenit a început să repete: „Nu îmi simt picioarele”.

A fost transportat de urgență la spital, unde a fost internat. Tânărul va avea nevoie de îngrijire pe termen lung și nu se știe dacă își va recupera mobilitatea picioarelor.

Parcul acvatic Aqualandia este una dintre cele mai cunoscute atracții din Benidorm și este deschis tot anul.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter