Tânără dansatoare, diagnosticată cu cancer cervical: „Credeam că sunt doar obosită”

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 01 aprilie 2022, 11:03
O tânără dansatoare credea că este doar obosită și stresată și că din această cauză are și dureri abdominale. După puțin timp a aflat că suferă de cancer cervical în stare avansată.

Zoe Sargent, în vârstă de 30 de ani din Marea Britanie, a fost transportată de urgență la spital când a început să sângereze intens, asta după ce timp de câteva săptămâni a avut stări de oboseală cronică.

„Timp de câteva luni am avut câteva sângerări ușoare și dureri abdominale, dar m-am gândit că sunt dureri normale pe care le au câteodată femeile”, a povestit Zoe, care locuiește cu iubitul ei, Jimmy.

Lucram într-un pub în perioada Crăciunului și am pus totul pe seama oboselii și a stresului. Mi-am făcut o programare la ginecolog după ce am avut câteva sângerări ușoare, iar medicul mi-a făcut o programare la ecografie pentru a vedea dacă există vreun chist sau polip, dar înainte să ajung la programare am fost transportată de urgență la spital”, și-a amintit tânăra.

Nu mi-a venit să cred când mi-au spus ce am. Mi-au spus că sufăr de cancer în stadiul trei”, a afirmat Zoe, care nu și-a făcut niciodată vreun test Papanicolau din cauza stilului ei de viață ca dansatoare.

De asemenea, medicii i-au spus că rinichii ei au cedat. Acum trebuie să fie supusă unei intervenții chirurgicale o dată la șase luni pentru a se asigura că stenturile funcționează și pentru a evita un cateter sau pungă de colostomie.

Recent, doctorii i-au zis că a reacționat excelent la tratament, iar tumora ei nu se mai vede în nicio radiografie.

Trebuie să merg la medic în septembrie să mă asigur că a dispărut cancerul, dar radioterapia și tratamentele s-au încheiat acum”, a afirmat Zoe pentru The Mirror.

În ultimele șapte sau opt luni viața mea și a familiei mele s-a schimbat complet. De la internarea de urgență în spital fără să știu ce se întâmplă cu mine până la a mi se spune că am reacționat excelent la tratament, este greu de crezut că s-a terminat. Cum poți să te întorci la viața ta după ceva precum cancerul? Nu te poți întoarce la ceea ce obișnuiai să faci”, a explicat tânăra.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter