Plic cu 5.000 euro, găsit de un preot într-o toaletă, în timpul vizitei Papei

De Oana Savin, pe
Un preot a găsit un plic ce conținea 5.000 de euro, într-o toaletă, la Câmpia Libertății din Blaj, în timpul ceremoniei ce a avut loc cu ocazia vizitei Papei Francisc.

Un preot ce a fost invitat special la ceremonia susținută de Suveranul Pontif la Blaj, a găsit un plic pe podeaua unei toalete la care aveau acces doar o parte din invitații la eveniment, amplasată special pentru VIP-uri.

Când a văzut că în plic de află o sumă importantă, 5.000 de euro, preotul l-a predat imediat polițiștilor care asigurau ordinea. Aceștia au început imediat cercetările pentru a găsi proprietarul.

A fost, duminică, într-un anumit loc de pe Câmpia Libertăţii din Blaj, în timpul vizitei Papei Francisc, un plic ce conţinea o sumă de bani. Nu putem da mai multe detalii deoarece există o procedură prin care persoana care revendică un bun pierdut trebuie să ofere mai multe informaţii despre acesta şi despre. Potrivit procedurilor legale, dacă într-o anumită perioadă nu apare nicio persoană care să poată dovedi că este posesorul bunului pierdut, acesta intră în posesia statului”, a declarat Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, citată de Mediafax.

Papa Francisc a efectuat o vizită oficială în România, în perioada 31 mai – 2 iunie. Despre această vizită a vorbit, miercuri, în Piața San Pietro din Vatican.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter