Alexandra Velniciuc, declarații uluitoare la FRESH by UNICA: „Îmi voi plăti un azil în avans, să știu să plec cu demnitate” / Exclusiv

De Cristina Manea, pe Ultimul update Luni, 27 februarie 2023, 20:00

Alexandra Velniciuc face declarații uluitoare, astăzi, 22 februarie, în emisiunea FRESH by UNICA! Actrița a dat cărțile pe față și a spus răspicat tot ce gândește, nefiind blocată de prejudecățile din jur.

Mereu cu zâmbetul pe buze și determinată să o scoată la capăt în orice situație, carismatica actriță a făcut dezvăluiri neștiute despre viața ei. În vârstă de 43 de ani, ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu regizorul Șerban Puiu, de mai bine de 20 de ani.

Timpul a trecut, dar nu fără controverse sau bârfe. Cei doi nu au devenit părinți până acum și sunt des întrebați de ce au luat această decizie. Care este adevărul și ce se ascunde în spatele zâmbetului Alexandrei Velniciuc, aflați în această seară, de la ora 20:00, în emisiunea FRESH by UNICA, pe care o puteți vedea pe canalul nostru oficial de YouTube și pe pagina de Facebook Unica.

Alexandra Velniciuc își dorește o bătrânețe la azil

Tot în cadrul emisiunii, Alexandra Velniciuc dezvăluie că își dorește o bătrânețe la azil și intenționează să ia măsuri din timp. Declarația actriței la FRESH by UNICA este uluitoare și demnă de ținut minte. Cu experiențe dureroase, cu o copilărie fără mamă și cu un tată privit ca un erou, ea este hotărâtă să nu strângă averi și să aibă o bătrânețe frumoasă și liniștită.

Actrița nu se simte constrânsă de nimic atunci când vine vorba despre viața și alegerile ei. Asumată și responsabilă pentru faptele sale, Alexandra Velniciuc a ajuns la o decizie favorabilă pentru ea, dar poate de neacceptat pentru unii.

Alexandra Velniciuc: „De ce să ne cramponăm de ceilalți, de ce să-i împovărăm pe ceilalți?!”

„Mi-am promis că puțin mai încolo, nu acum chiar de la 40, dar puțin mai încolo, îmi voi plăti un azil în avans să știu să plec cu demnitate! Să mă duc acolo, să fie frumos, să fie civilizat, să am cu cine socializa, să pot pleca de acolo să mă plimb, să mă duc la teatru, să mănânc cu cine îmi face plăcere, sperând că voi fi bipedă și că voi fi cu mintea la purtător, dar am învățat din această lecție splendidă de viață. De ce să ne cramponăm, de ce să ne cramponăm de ceilalți, de ce să-i împovărăm pe ceilalți?!

Bunicile mele au avut șansa să fie pe picioarele lor, să fie sănătoase până cu două, trei luni înainte de a se prăpădi, dar eu nu le-am simțit pe ele ca pe o povară. Deși îmi făcea plăcere, deși bunică-mea de aici, din țară, nu mai putea să se ducă să-și încălzească mâncarea, îmi făcusem un program, eu mă duceam îi pregăteam tot. Săraca, o dată am avut filmare și s-a dus și și-a luat mâncarea și-a pus-o pe calorifer, că știa că nu pot eu să vin. Adică, lucruri, gesturi, dar nu mi-a fost greu cu ele.

Nu cred în teoria aia că îmi fac un copil ca să aibă grijă de mine. Nu, copilul trebuie să aibă grijă de el și de viața lui!” a declarat în exclusivitate Alexandra Velniciuc la FRESH by UNICA.

Citește și: Alexandra Velniciuc, despre prima întâlnire cu Șerban Puiu: „Mi s-a părut înfiorător de antipatic. Nu puteam să-l sufăr” / Exclusiv

Trucul Alexandrei Velniciuc pentru un ten impecabil. „Nu mai trebuie cremă”

De la ora 20:00 puteți vedea întreaga emisiune pe canalul nostru oficial de YouTube, dar și pe pagina de Facebook Unica.ro, acolo unde găsiți știri interesante. Nu ratați declarațiile surprinzătoare ale Alexandrei Velniciuc despre viața personală, dar și despre cea profesională. Ce proiecte noi are și care este cea mai mare dorință, aflați urmărind FRESH by UNICA!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter