Al doilea oraș din România, după Sibiu, în topul celor mai sigure și frumoase destinații europene

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 03 septembrie 2021, 12:42

Oradea a fost inclus în topul celor mai sigure destinații europene ale anului de către Asociația European Best Destinations, o platformă care promovează cultura și turismul european, în colaborare cu unele dintre cele mai mari asociații de turism din Europa și EDEN Network.

Oradea devine astfel cel al doilea oraș din România încadrat în această categorie, după Sibiu.

Citeşte şi: Ce destinație de vacanță ți se potrivește, în funcție de zodie

„După o perioadă de timp dificilă, în care ai stat acasă, este timpul să călătorești din nou și să-ți schimbi starea de spirit. Dacă te întrebi unde să pleci, răspunsul este Oradea! Orașul se numără printre cele mai sigure dar deopotrivă frumoase destinații europene. Datorită unei serii de măsuri luate de autorități, Oradea a devenit astfel una din destinațiile europene puțin afectate de noul coronavirus”, au spus reprezentanții European Best Destinations, potrivit Mediafax.

Motivul pentru care Oradea a fost inclusă în topul celor mai sigure destinații europene mulțumită măsurilor de prevenție a răspândirii infecției cu COVID-19 luate la nivelul orașului.

Citește gratuit ediția de iunie a revistei Unica. O găsești AICI

În topul celor mai sigure destinații europe mai figurează Sibiu, dar și Tbilisi și Batumi (Georgia), Corfu și Preveza (Grecia), Cavtat, Rjeka și Zagreb (Croația), Insulele Madeira și Azore (Portugalia), Viena (Austria) sau Varșovia (Polonia).

Oradea este considerată una din cele mai frumoase destinații de pe continent și o destinație perfectă pentru stress-free tourism.

Vezi locuri de vizitat in Oradea!

sursa foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter