Cum să renunți o dată și pentru totdeauna la aplicațiile de dating

De Bianca Prangate, pe

Dacă folosești vreo aplicație de dating, atunci știi deja cât de obositoare poate deveni căutarea partenerului ideal în mediul online.

În cazul în care vrei să renunți la aplicații de dating și nu găsești curajul să o faci, iată câteva sfaturi sugerate de Marie Claire care te vor ajuta să rupi cercul vicios în care te-ai afundat de bună voie.

Șterge pur și simplu aplicația

Ăsta este primul pas pe care trebuie să îl faci – taie „răul” din rădăcină. Dacă nu ai aplicația, tentația nu va mai fi la fel de mare. S-ar putea să te trezești uneori că vrei să o downloadezi din nou – pentru acele momente există pasul următor.

Amintește-ți de riscurile la care te expui când încerci online dating

Da, există oameni care își găsesc partenerul online. Dar la fel de mulți au parte de experiențe la pol opus, cu persoane care se prefac că sunt altcineva în scopuri prădalnice, care mint de îngheață apele sau care dispar fără urmă și fără explicație. Chiar merită stresul?

Trăiește viața pe care susții online că o trăiești

Pe internet poți scrie vrute și nevrute. Dar în loc să scrii despre cât de mult îți plac ție plimbările, călătoriile, dansul, pictura și orice altceva, poți să faci acele lucruri. Dacă nu, s-ar putea să rămână doar vorbele de tine. Când chiar pui în practică ceea ce îți place, te dezvolți pe plan personal și descoperi ocazii neașteptate de a cunoaște oameni noi.

Încearcă ceva nou

Dacă ai tendința să ieși mereu cu același grup de oameni, caută să mai cunoști persoane noi. Apucă-te de voluntariat, începe să practici un sport, înscrie-te la un curs interesant – toate acestea sunt modalități prin care poți cunoaște mai multă lume. Poți crea noi legături de prietenie și, când te aștepți mai puțin, se poate ivi posibilitatea unei relații.

Ieși din zona de confort

S-ar putea să fie mai dificil, dar încearcă să fii tu acea persoană care se apucă să discute cu un străin simpatic în stația de autobuz sau când așteaptă la coadă la supermarket. O asemenea conversație nu duce mereu undeva – uneori vă veți vedea imediat după de viață și tu, și cealaltă persoană, dar alteori se poate înfiripa ceva frumos.

Pune-te în pielea persoanei cu care ai vrea să fii

Cum îți dorești să fie partenerul tău? Vrei să fie un bucătar bun? Apucă-te de un curs de gătit. Vrei să îi placă cărțile? Treci mai des pe la biblioteca din oraș sau pe la librărie. Vrei să fie un iubitor de animale? Fă voluntariat la un centru pentru animalele fără stăpân. Sunt multe posibilități, trebuie doar să ai puțină imaginație.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter