Mai multe poze indecente cu o profesoară din Olt au ajuns la elevii ei. Femeia le publicase accidental pe WhatsApp

De Unica.ro, pe

O profesoară din județul Olt, în vârstă de 56 de ani, a devenit „vedetă” în mediul online după ce a distribuit pe WhatsApp, în mod accidental, mai mute fotografii cu ea în ipostaze indecente.

Femeia este cadru didactic și predă Educație Tehnologică în patru școli din mediul rural.  Cu câteva zile înainte de Revelion, ea a distribuit din greșeală pe WhatsApp mai multe fotografii pornografice în care își expune părțiele intime, potrivit Adevărul. Elevii care aveau numărul ei de telefon au primit pozele deocheate și unii dintre ei le-au salvat. Fotografiile au fost șterse din telefonul femeii după două ore, dar gafa era deja comisă.

Superiorii profesoarei au deschis o anchetă disciplinară după incident.

E un incident regretabil, dar nu cred că trebuie să facem din el un subiect de ştiri mondene, gen tabloide. Eu cred că doamna acum trăieşte o experienţă nefericită şi a încerca să profităm de situaţia doamnei care este şi într-o situaţie personală nu chiar bună… Nu mi se pare în regulă să abordăm acest subiect. Eu nu am dorit şi nu vreau să văd acele fotografii. Ţinând cont că doamna are o vârstă venerabilă, respectabilă, cred că este doar subiect de bancuri pentru copii. Doamna era ieşită de la baie şi, nu ştiu, s-a fotografiat sau nu, singură sau…  , a spus Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, prof. Victor Iacobescu, conform sursei citate mai sus.

Citeşte şi: Sportiva româncă Ana Manea a recunoscut că are o relație cu o femeie

Ne pare rău. Situaţia este consumată. Ce s-a întâmplat s-a-ntâmplat în vacanţă, este problema personală a doamnei, doar că ne-a stricat imaginea şcolii. Este în al doilea an la noi, are ore prin restrângere de activitate de la altă şcoală. Doamna spune că din greşeală. Cu telefonul dumneaei şi cu propriul corp face ce vrea, până la urmă, dar copiii sunt copii, îşi distribuie unul altuia… A fost şi amuzament, probabil şi dramatice pentru unii… E contagios COVID-ul, pozele şi mai contagioase. Este o situaţie jenantă şi printre noi, cadrele didactice, pentru că astfel copiii, probabil şi prin prisma evenimentelor, te pot privi altfel şi încercăm să construim, nu să dărâmăm. Dar sunt şi lucruri imprevizibile în viaţa asta –  a spus prof. Cristina Oprițescu, directorul școlii unde predă profesoara.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter