Cum a ajuns pe lume băiețelul născut de o femeie aflată în comă

De Ioana Tătaru, pe
O femeie care se află în stare vegetativă de mai bine de un deceniu a adus pe lume un băiețel! Acesta era să moară la naștere, dar o minune a făcut să supraviețuiască, relatează Daily Mail.

Băiețelul va fi bine îngrijit

O pacientă internată într-un azil din Arizona a rămas însărcinată și a adus pe lume un băiețel. Problema este că mama se află în stare vegetativă de mai bine de 10 ani. Potrivit unui avocat, există o singură explicație: „Dacă femeia din Pheonix era în stare vegetativă și a dat naștere unui copil, înseamnă că a fost violată pentru că nu se poate să își fi dat consimțământul pentru relații intime”, a spus acesta.

Captura Pro Tv

Rudele celorlalți pacienți au fost informate abia la 5 zile după naștere și abia după ce presa locală a dezvăluit situația. Femeia a născut ajutată de personalul azilului, după care a fost transportată la spital. Acum atât mama, cât și copilul sunt ținuți sub observație și se recuperează la un spital local. După ce s-a publicat acest caz, o femeie a ales să își păzească fiica 24 de ore din 24, iar un bărbat care are copilul internat în azilul din Pheonix a instalat o cameră video în salon.

Nu se știe cine a lăsat-o pe femeie însărcinată

Rudele femeii au declarat că bebelușul s-a născut într-o familie iubitoare și va fi bine îngrijit, însă își doresc să afle cum a ajuns ca tânăra de 29 de ani să rămână însărcinată, ea fiind într-o stare vegetativă. Până în acest moment nu se știe cine a lăsat-o pe femeie însărcinată, iar niciun angajat de sex masculin nu mai are voie să intre singur în cabinetele femeilor. De la izbucnirea scandalului, directorul unității și-a dat demisia, iar polițiștii au preluat probe ADN de la toți angajații pentru a vedea cine a recurs la acest gest.

Sursa: Stirileprotv.ro

Sursă foto: Shutterstock.com, Stirileprotv.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter