Ce mâncare a primit o femeie care a născut prematur la Spitalul Județean Baia Mare

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 24 februarie 2022, 13:04

O lăuză internată la Spitalul Județean Baia Mare, secția de nou-născuți prematur, a primit la prânz o mâncare ce i-a provocat scârbă și revoltă.

Proaspăta mămică, internată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, secția nou-născuți prematur, a primit la prânz supă de pui în care se afla și o bucată de carne cu tot cu pene. Aceasta a filmat și a fotografiat porția de mâncare și a făcut publice imaginile prin intermediul site-ului vasiledale.ro.

Când am văzut mi s-a făcut instant rău și am vomitat, a dezvăluit femeia, care a devenit mamă de băiat.

Citește și: Bebelușul Ecaterinei Ladin, celebra Dalida din „Las Fierbinți”, a avut fractură de femur: „Din neatenția mea…”

Casa de modă Givenchy, aspru criticată din cauza unui colier. Cum arată accesoriul

Roxen: „M-am născut fată, dar mă consider băiat”

ADDA, despre starea ei de sănătate: „Nu îmi mai simt partea stângă din față și piciorul stâng”

Cum a răspuns conducerea Spitalului Județean Baia Mare

După ce a fost informat despre incident, managerul spitalului, George Alexandru Oros, a transmis că a fost demarată o anchetă internă, iar vinovații pentru acest incident vor fi trași la răspundere.

Pacienţii şi sănătatea lor sunt prioriatea noastră. Mâncarea care o primesc trebuie să fie de calitate. Cei responsabili vor fi traşi la răspundere. Din păcate, am avut un incident regretabil pentru care îmi cer scuze şi în faţa mămicii şi în faţa celorlalţi pacienţi ai spitalului.

Am demarat o anchetă în acest sens, cineva trebuie să răspundă pentru că e vorba de neglijenţă crasă la locul de muncă. Nu ne putem bate joc de locurile noastre de muncă şi din acest motiv îl voi căuta pe acel responsabil care a fost extrem de superficial şi care, prin neglijenţa muncii sale, a dus la acest incident absolut regretabil. 

Voi merge până la desfacerea contractului de muncă, dacă asta repară partea de stricăciune a imaginii spitalului, care este umbrită de neglijenţa unuia sau altuia, a declarat managerul unităţii medicale.

Sursă foto: vasiledale.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter