Carmen Brumă și Ana Barbu s-au alăturat noului sezon al emisiunii MediCOOL

De Unica.ro, pe

Carmen Brumă și Ana Barbu vor face parte din echipa MediCOOL, în cel mai nou sezon al emisiunii, care are premiera în curând, la Antena 1.

Carmen Brumă și Ana Barbu s-au alăturat noului sezon al emisiunii MediCOOL

Alături de gazda emisiunii, doctor Mihai Pautov (medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni), și cu doctor Elena Popa (medic specialist Dermato-Venerologie și Estetică Medicală), Carmen Brumă (autor programe de slăbit) și Ana Barbu (consultant certificat în somnul copiilor) își propun să aducă mai aproape oamenii de medici, pentru a putea primi sfaturi de specialitate.

„Mă bucur că am revenit la Antena 1 într-un proiect care mi se potrivește foarte bine și care este în concordanță cu mesajul meu public și cu preocupările mele de ani de zile, adică alimentația sănătoasă, echilibrată, sportul și o stare de sănătate optimă. Sunt încântată de echipa cu care am lucrat, de invitații noștri și sper că telespectatorii Antena 1 vor aprecia această emisiune inedită ca format în peisajul media!”, a declarat Carmen Brumă.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Când ar trebui să îți duci copilul la logoped – care sunt semnele

Bill Gates, previziuni optimiste: „După ce trece valul Omicron, COVID-19 va fi ca gripa sezonieră”

Infectarea voluntară cu Omicron: de ce experții spun că NU este o idee bună

„Sunt onorată să fac parte din echipa MediCOOL, formată din tineri profesioniști în domeniul lor, cool și informați. Sper ca toată povestea experienței mele de mamă, cu anxietăți și zâmbete, nesomn și împliniri, frustrări și bucurii, să folosească și altor părinți care se află acum în acest carusel plin cu sentimente contradictorii și întrebări. Abia aștept să dezbatem de-a fir a păr toate subiectele actuale din sfera parentingului, fără filtre”, a declarat Ana Barbu.

În fiecare săptămână, Mihai, Elena, Carmen și Ana, alături de invitații lor – medici din diverse specializări, vor discuta o serie de subiecte legate de sănătate și vor răspunde, totodată, întrebărilor venite de la telespectatori.

Foto: Instagram; Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter