Carmen Brumă şochează: „Copilul meu o să strige: Jos, Băsescu”

De Geo Berciu, pe

Însărcinată în şase luni, Carmen Brumă a început să aibă preocupări specifice unei viitoare mămici, însă nu uită în nici o situaţie principiile în care crede.
Prezentatoarea tv a fost invitată la o petrecere a mămicilor, dată de Alina Sorescu în cinstea micuţei ei, proaspăt venită pe lume. În timp ce actualele sau viitoarele mame de bebeluşi vorbeau despre problemele ce apar în astfel de situaţi, Carmen Brumă a declarat că este sigură încă de pe acum care vor fi cuvintele rostite de băieţelul ei.
„La o reuniune de viitoare mămici (…), unde fiecare zicea ce crede că va face copilul, Carmen a zis „, a mărturisit, mândru, Mircea Badea la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Venirea pe lume a viitorului copil nu i-a schimbat prea mult programul prezentatoarei Carmen Brumă. „Mă simt bine, cresc. Suntem în 25 de săptămâni. Pot să mă duc la sală în continuare. Am 5 antrenamente pe săptămână. O să mă opresc cu antrenamentele în momentul în care o să merg la maternitate. De la sală o să merg să nasc. Primul drum pe care-l va face copilul meu va fi la sală”, a declarat Carmen Brumă pentru emisiunea „La Măruţă”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter