Carmen Brumă a oferit 7 sfaturi pentru a nu ne îngrășa de Paște

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 28 aprilie 2021, 15:55

Carmen Brumă a dezvăluit pe blogul personal 7 pași pentru a nu ne îngrășa în perioada sărbătorilor de Paște. „Personal, cred că sărbătorile de orice fel trebuie trăite din plin, fără habotnicie, excese și orice atitudine care ne face mai mult rău decât bine.

În egală măsură, dacă tu ești în plin proces de slăbire și ai dat jos deja un număr considerabil de kilograme, ar fi păcat să-ți sabotezi și să-ți anulezi propriul efort de luni de zile”, a scris Carmen Brumă în mediul online.

Carmen Brumă a oferit 7 sfaturi pentru a nu ne îngrășa de Paște

„1. Gustă din fiecare preparat la care poftești o singură dată pe zi, dar nu seara;

2. Mănâncă trei mese principale care să conțină preparate cu proteină animală (ouă, friptură de miel, drob, sarmale) și salată din legume proaspete de sezon;

3. Mănâncă desertul la sfârșitul mesei, nu între mese sau în loc de masă, astfel încât impactul glicemic să nu fie atât de mare;

4. Între mese, e ideal să ai un repaus alimentar (3-4 ore) în care să nu ciugulești;

5. Înainte sau după masă, fă mișcare: o oră de plimbare sau mers alert (peste 7.000 de pași, ideal peste 10.000);

6. Nu bea mai mult de 3 pahare de alcool pe zi;

7. Paștele durează 3 zile, așa că mănâncă doar în 2 dintre acestea alimente periculoase pentru siluetă (cozonac, pască, sarmale, dulciuri, alcool)”, a transmis antrenoarea de fitness.

Citește și:

Fiul lui Tily Niculae a suferit o arsură de gradul 2. „Radu se recuperează foarte bine”

Când va naște Cristina Ștefan și cum se menține în formă în timpul sarcinii

Fiica lui Ion Dichiseanu, Ioana, a vorbit despre medicii care l-au îngrijit pe actor

Totodată, Carmen a oferit drept exemplu un meniu. Dimineața: 2-3 ouă roșii, drob (pe săturate), roșii, castraveți, o felie de pască; Mișcare o oră: plimbare, mers alert, alergare, bicicletă, antrenamente fizice, etc.;

Prânz: ciorbă de miel (dacă vă place), 3-5 sarmale (cu 2 linguri de mămăligă sau 2 felii de pâine); o salată verde; 1-2 felii de cozonac sau alte dulciuri la care poftiți; Din nou mișcare o oră; Cina: friptură de miel (pulpa fără grăsime); salată verde.

Din anul 2000, Carmen formează un cuplu cu prezentatorul TV Mircea Badea (47 de ani). Împreună, cuplul are un fiu, Vlad, în vârstă de aproape 7 ani. Deși sunt împreună de peste 20 de ani, perechea nu-și dorește să se căsătorească.

„El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu «biata Brumă». E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă”, mărturisea Carmen în trecut.

„Longevitatea în cuplu nu are legătură cu niște simple formalități. Sunt suficient de multe acte în viața mea în acest moment”, mai spunea vedeta TV.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter