Flori, românca de 14 ani care a ajuns în finala Vocea Spaniei Junior

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 15 mai 2018, 09:23
Flori Alexandra Cuțitaru este o româncă de 14 ani care a uimit întreaga Spanie cu vocea ei puternică și inconfundabilă. Adolescenta a reușit să se califice în finala la La voz Kids (Vocea Spaniei Junior), cu o interpretare care a ridicsat publicul și antrenorii în picioare.

Flori s-a mutat împreună cu familia ei în Spania în urmă cu cinci ani. Ea a urcat pe scena La Voz Kids unde a interpretat, la audițiile pe nevăzute, piesa „Stone Cold” a lui Demi Lovato. A intrat imediat în echipa lui Antonio Orozco, care, de la primele acorduri s-a aruncat pe scenă, lângă ea.

În momentul duelurilor, Flori a avut ocazia să se facă din nou remarcată, făcându-l pe antrenorul ei să o aleagă încă o dată, fără nicio urmă de regret.


În semifinale, tânăra româncă a interpretat „Purple Rain” a lui Prince și i-a impresionat pe toți cu vocea ei armonioasă.

Ea nu a fost aleasă imediat pentru a merge în finală, așa că a fost nevoită să se lupte pentru un loc în trioul final ce va avea ocazia să se lupte pentru trofeu. Așadar, ea a interpretat din nou piesa care a făcut-o celebră pe scena din Spania: „Stone Cold”. Flori a cântat cum nu se putea mai bine, ea demonstrând că este o posibilă câștigătoare a titlului.

Antonio Orozco, mentorul lui Flori Alexandra Cuţitaru, şi Pablo Lopez, consilierul lui Antonio Orozco, au spus că nu au niciun dubiu că tânăra de 14 ani, care locuieşte în Almonte, va deveni un star al industriei muzicale.

Citește și: O româncă de 14 ani a cucerit juriul de la „Vocea Spaniei Junior”

Din păcate, Flori nu a câștigat concursul din Spania, dar a avut trei evoluții uimitoare în finala de la Madrid.

În primă instanță, ea a interpretat piesa „Vuelvo a verte” a lui Pablo Alboran și a reușit să impresioneze publicul până la lacrimi. La finalul piesei, antrenorul ei a îmbrățișat-o, iar românca avea lacrimi în ochi.

Citește și: Premiul “Best Balkan female artist”, câștigat de o româncă. Despre cine este vorba

Adolescenta a cântat alături de Antonio Orozco piesa „What you`re made of” a lui Lucie Silvas, ridicând sala în picioare.

Flori a avut o ultimă mare apariție pe scena Vocea Spaniei Junior când a interpretat piesa marii artiste Mariah Carey, „Without You”. Și de data aceasta antronorul său a trăit fiecare notă alături de ea.

Sursă foto: Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter