Ce vrea sa facă Winael, finalist la Vocea României, cu marele premiu. Concurentul din echipa Smiley are deja planuri cu banii

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Joi, 22 decembrie 2022, 16:22

Vocea României 2022 își va desemna, vineri seara, marele câștigător. Patru concurenți se vor lupta pentru a ridica la finalul serii trofeul de 100.000 de euro. Winael, de la Vocea României, este finalist în echipa lui Smiley și Theo Rose. Acesta a dezvăluit ce va face cu premiul, dacă va fi ales victorios.

Concurentul din echipa iubitului lui Gina Pistol a cucerit de-a lungul edițiilor de la Vocea României 2022, atât juriul cât mai ales telespectatorii, adjudecându-și astfel, un loc printre cei patru finaliști.

Winael, finalist la Vocea României și planurile cu premiul de 100.000 de euro

Winael, finalist la Vocea României 2022 i-a cucerit pe jurați cu vocea lui încă de la etapa audițiilor pe nevăzute. Cântărețul a interpretat atunci, într-o manieră originală, piesa „Dance Monkey”.

Winael a reușit să întoarcă toate cele patru scaune, însă a decis să meargă mai departe alături de Smiley și Theo Rose.

Originar din Caraibe, Winael, finalist la Vocea României în echipa lui Smiley a spus că dacă va câștiga ar vrea în primul rând să își ajute familia, atât pe cea din România, cât și pe cea din țara în care s-a născut.

Concurentul nu uită însă și de alți semeni aflați la nevoie, dar nici de animale. Winael spune că ar vrea să creeze o bursă de merit pentru cineva care își dorește să facă muzică și nu are posibilitatea financiară, dar are în plan și construirea unui adăpost de animale.

„Aș vrea să creez o bursă de merit, pentru cineva care își dorește să facă muzică și nu are posibilitatea financiară. Sunt atât de multe talente de care nu știm, care nu își permit să își lucreze talentul. Apoi cred că mi-aș îndrepta atenția spre un adăpost de animale”, a mărturisit Winale, de la Vocea României, pentru Fanatik.

Cine este Winael, finalistul lui Smiley, de la Vocea României 2022

Winael Baldus, în vârstă de 24 de ani este originar din Caraibe. S-a mutat la Sibiu în urmă cu un an și are o relație cu o româncă. Este cântăreț. compozitor, cântă la pian și este și profesor de dans. Concurentul din echipa lui Smiley și Theo Rose este poliglot, vorbind mai multe limbi, precum engleză, franceză, română, spaniolă și portugheză.

Citește și: Cine este Andra Botez, finalista Irinei Rimes, de la Vocea României 2022: „Sunt mamă și asta e cea mai mare realizare”

S-a îndrăgostit iremediabil de România în timp ce se afla într-o vacanță de Crăciun în țara noastră.

Patru concurenți, în cursa pentru marele premiu de la Vocea României

Finala concursului are loc vineri, 23 decembrie. Va fi difuzată în direct la PRO TV. Patru concurenți se vor lupta pentru a câștiga trofeul. Marele premiu are o valoare de 100.000 de euro.

Momente speciale au pregătit Andra Botez, Winael Baldus., Teodor Debu și Iulian Nunucă. Concurenții vor cânta alături de mentorii lor, dar și de invitați speciali.

Sursă fotografii: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter