Corina, Elena Gheorghe, Dan Teodorescu și Connect-R – jurați la “M-a făcut mama artist”

De Dana Musceleanu, pe

Românii au talent, românii au voce, românii au… o mamă. “M-a făcut mama artist” este noul talent-show, 100% românesc, care începe pe 22 martie la Prima TV. Jurații acestui nou concurs sunt Corina, Elena Gheorghe, Dan Teodorescu și Connect-R.

“M-a făcut mama artist” este primul show în care mamele au un rol important în devenirea artistică a copiilor lor. O fi bine? O fi rău? Urmeaza sa vedem. În cadrul showului vor participă 11 tineri care își doresc o carieră muzicală, iar prestațiile lor vor fi apreciate de un juriu avizat din care fac parte Corina Bud, Elena Gheorghe, Dan Teodorescu și ConnectR. Vedetele vor da note și vor trimite la baraj concurenții clasați pe ultimele două locuri. Barajul va avea loc la începutul ediției următoare, dar decizia crucială- cine rămâne în joc și cine pleacă- va fi luată de mame!

“Cred că acest proiect este important nu numai pentru tinerii concurenți, dar și pentru întreaga industrie muzicală. Am avut de unde alege, s-au prezentat tineri cu calități vocale extraordinare, care pur și simplu ne-au surprins. Experiența pe care o vor căpăta în urma showului, sunt convinsă că își va punea amprenta în viitoarea lor cariera”, declară Elena Gheorghe și ea proaspăt mămică.

Pregătirea muzicală a celor 11 tineri va fi realizată de Alexandra Ungureanu care declară:  “Este o ipostază nouă pentru mine. Ceea ce îmi doresc este să-i ajut să descopere acel ceva special, care să-i ajute mai departe să iasă în evidență ca artiști “

Concurenții și mamele lor vor locui în cantonamente separate și nu vor putea comunica între ei decât în anumite momente.

Premiul final al emisiunii va fi o investiție directă în cariera câștigătorului care va primi o bursă la Berklee College of Music, unul dintre cele mai importante colegii de muzică din Statele Unite.

De asemenea, marele câștigător se va întâlni în Statele Unite cu Justin Bieber și cu echipa lui condusă de impresarul Scooter Braun.

Andreea Raicu intră din nou în lumina reflectoarelor în calitate de gazdă a emisiunii, iar Dan Fintescu în calitate de co-prezentator.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter