Cine va reprezenta România la Miss World 2017

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 05 octombrie 2017, 17:48
Mihaela Boşca a fost desemnată să reprezinte România la Miss World 2017, în urma selecţiei naţionale Miss World România 2017, scrie actualmm.ro

Tânăra în vârstă de 26 de ani a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universităţii de Nord din Baia Mare şi studiază în prezent Public Speaking and Confidence. De asemenea, ea vorbește fluent limba franceză și limba engleză.

Mihaela Boșca are 1,78 metri înălțime, iar dimensiunile sale sunt 90 – 61 – 91. Românca este pasionată de de dans, sport, limba latină, skydiving, lectură, karting, înot, ,însă cel mai mult dorindu-şi să se implice în viitor în cât mai multe proiecte de caritate şi voluntariat pe plan naţional şi internaţional.

„Câştigarea titlul Miss World România şi aducerea coroanei Miss World în România a fost la propriu visul meu de când eram mică. Prima parte a visului mi s-a împlinit şi sper cu ajutorul lui Dumnezeu să îmi împlinesc visul 100% pe 18 noiembrie China! Sunt extrem de onorată să îmi reprezint frumoasă ţară pe scenă Miss World 2017 promiţând maramureşenilor mei şi tuturor românilor să îi fac mândri prin prestaţia mea şi rezultatele mele. Voi promova România şi turismul României, în faţă a sute de milioane de telespectatori din întreagă lume, încercând să depăşesc performanţă Ioanei Boitor, clasată pe locul 2, câştigând titlul First Runner-up în cadrul ediţiei din 2006 a competiţiei Miss World, cea mai bună performanţă a unei românce într-o competiţie internaţională de frumuseţe majoră”, a declarat Mihaela Boșca pentru actualmm.ro.

I love #throwbacks to moments that have given value to our work… @junoondubai #teamwork #mydubai #dxb #work #live

A post shared by Mihaela Bosca – Maramureș 💚 🇷🇴 (@mihaelabosca) on

„Le sunt profund recunoscătoare şi le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au susţinut de la bun început, de când mi-am stabilit că obiectiv participarea în competiţia Miss World România 2017 şi fără de care nu aş fi ajuns unde sunt astăzi: familiei mele pentru încredere şi suport”, a adăugat românca.

#dress #madebyme #longtimeago #fashiondubai #cinderella #timefornewprojects #dubaimarina #jlt #putasmileonyourdial #photooftheday #photographer @ezyem

A post shared by Mihaela Bosca – Maramureș 💚 🇷🇴 (@mihaelabosca) on

Competiţia din care fac parte aproximativ 120 de candidate din tot atâtea ţări, va avea loc în acest an în Sanya – China, celebrând a 67-a ediţie, în perioada 20 octombrie – 18 noiembrie 2017. Finala Miss World 2017 se va desfăşura pe data de 18 noiembrie, iar marele premiu este în valoare de 100.000 de dolari.

Citește și – Manechinele românce cu care ne mândrim în lume

Citește și – O cercetătoare în domeniul nuclear este Miss SUA 2017

Foto – Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter