Johnny Depp a vândut pixuri la telefon înainte de a deveni celebru

De Oana Savin, pe
Până și cele mai cunoscute vedete au trecut prin momente mai dificle în viață, înainte de a deveni faimoase la Hollywood. Printre acestea se numără și Johhny Depp, care a avut o ocupație nu tocmai de rangul unui actor de asemenea calibru.

Starul din „Pirații din Caraibe” a vândut pixuri prin telefon, lucru care, potrivit acestuia, l-a ajutat foarte tare și în cariera sa cinematografică.

Frumusețea acestui job era că trebuie să suni acești străini și să le spui <>Inventezi un nume precum <>”, a declarat Depp în 2014 pentru New York Daily News.

Însă spune că a fost un telemarketer îngrozitor deoarece simțea deseori că forțează lumea și că totul este de fapt o „scamatorie”.

Le promiți o groază de lucruri precum o călătorie în Tahiti dacă cumpără o grămadă de pixuri. A fost oribil. Dar consider că asta a fost prima mea experiență ca actor”, a subliniat el.

Citește și: Sandra Oh, prima femeie asiatică nominalizată la Emmy pentru cea mai bună actriță într-o dramă

La un moment dat s-a simți atât de vinovat încât i-a spus unui client că totul este o scamatorie.

Am vândut aceste pixuri unui tip. Și apoi a început să mă întrebe despre excursia în Tahiti și m-am simțit cuprins de vină. Atunci i-am spus: nu vrei toate aceste pixuri scumpe. Este o păcăleală. Nu vei merge în Tahiti, îmi pare rău. Așa că l-am convins să se retragă”, și-a amintit Johnny Depp.

Dar acesta nu a fost singurul loc de muncă mai ciudat pe care l-a avut actorul. Depp a mai lucrat și la o benzinărie, unde alimenta mașinile.

Lucram la o benzinărie când m-au luat într-un garaj și m-au făcut mecanic. I-am spus tipului, știi, nu știu mare lucru despre asta. Atunci el a zis, vei face doar ce îți spun eu să faci și totul va fi bine. Păi, nu a fost. Am schimbat cauciucurile mașinii unui bărbat, am făcut alinierea, am pus roțile la loc, am lăsat-o jos, bărbatul a urcat în mașină, iar iar una din roți a zburat. Nu mai e nevoie să spun că mi s-a cerut să plec”, a povestit amuzat actorul.

Pe numele lui adevărat John Christopher Depp II, s-a născut pe 9 iunie 1963 în orașul Owensboro, Kentucky. La puțin timp după nașterea sa, familia lui s-a mutat în Florida după ce părinții săi au divorțat pe când el avea 16 ani, abandonează școala un an mai târziu, sperând să reușească într-o carieră de muzician.

Citește și: Fiica lui Robbie Williams, domnișoară de onoare la nunta prințesei Eugenie a Marii Britanii

A descoperit actoria când a făcut o vizită la Los Angeles cu fosta sa soție, Lori Anne Allison, care i l-a prezentat pe Nicolas Cage. Curând după aceea și-a făcut debutul în 1984 cu filmul A Nightmare on Elm Street. În 1987, devine faimos când îl înlocuiește pe Jeff Yagher în rolul polițistului sub acoperire Tommy Hanson din serialul de televiziune 21 Jump Street. În 1990, după numeroase filme pentru adolescenți, are loc începutul unei lungi relații de muncă, dar și de prietenie, cu regizorul Tim Burton, când a jucat rolul principal din Edward Scissorhands (Edward Mâini-de-foarfecă). După acest succes, Depp a reușit să-și creeze un stil propriu, primind tot mai multe roluri sumbre și foarte diferite, în stare să surprindă atât criticii cât și publicul.

De-a lungul carierei a fost recompensat cu 20 de premii, preintre care Globul de Aur și premiul academiei Screen Actors Guid pentru Cel Mai Bun Actor.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter