Marcel Pavel a împlinit 63 de ani. Motivul pentru care nu s-a cununat religios cu mama copiilor săi: „A fost alegerea soției”

De Mihaela Uretu, pe Ultimul update Marți, 06 decembrie 2022, 10:33

Marcel Pavel a împlinit pe 4 decembrie vârsta de 63 de ani. Deși are o carieră de succes și nu a dus lipsă de fane de-a lungul timpului, artistul este căsătorit civil de peste 30 de ani cu mama copiilor săi, Violeta.

Marcel Pavel este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai României. Profesional, a cucerit inimile fanelor sale odată cu lansarea piesei „Frumoasa mea”, iar în plan personal trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de rusoaica Violeta Şmîşleaeva.

Marcel Pavel a împlinit 63 de ani

Artistul și Violeta au împreună doi băieți și o fetiță. Sasha și Richard, fiii cuplului, împărtășesc pasiunea tatălui lor pentru muzică, în timp ce Ioana Yuvenalia calcă pe urmele mamei și, de mai bine de patru ani, face balet.

Violeta Şmîşleaeva , soția lui Marcel Pavel, este din Rusia și este fostă balerină la Teatrul Balșoi din Moscova. În anul 1992 a venit la București cu baletul și, tot atunci, l-a cunoscut și pe cel care avea să devină tatăl copiilor săi. După mai multe luni de tatonări au decis să aibă o relație și ea s-a mutat în România. Deși sunt căsătoriți civil de peste 30 de ani, cei doi nu au pășit până acum în fața altarului.

De ce nu s-a cununat religios Marcel Pavel

Deși Marcel Pavel și soția sa se înțeleg de minune și au o familie unită, cei doi nu sunt căsătoriți religios. Se pare că Violeta nu și-a dorit acest lucru, iar artistul i-a respectat dorința. Cu toate acestea, după 30 de ani, artistul nu exclude posibilitatea să ajungă și în fața altarului.

”A fost alegerea soției mele să nu facem cununia religioasă, dar este o vorbă, niciodată să nu spui niciodată. De câțiva ani mă tot gândesc la acest lucru. Vom face acest pas atunci când va veni momentul”, a declarat Marcel Pavel pentru fanatik.ro.

În prezent, celebrul artist a revenit pe scenă alături de Vlad Miriță și Iordache Basalic. În cadrul acestui proiect, împreună cu Marcel Pavel cântă și cei doi băieți ai săi, Richard și Sasha.

Sursa Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter