Cum să îți cumperi o casă în trei ani. Planul unei femei care a economist pentru achiziționarea unui apartament

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 29 martie 2018, 14:54
O femeie din Noua Zeelandă a reușit, în doar trei ani, să își cumpere casa visurilor sale, cu un plan simplu, pe care a decis să îl facă public prietenilor de pe o rețea de socializare. 

Cherie Howie a făcut public planul ei de economii care a ajutat-o să își cumpere un apartament în Auckland în anul 2015.

„Știu că mulți fac deja acest lucru, dar am vrut să împărtășesc cu voi un plan pe care l-am scris pentur un prieten în urmă cu două luni”, a scris Cherie pe pagina sa de socializare.

„Își dorea să economisească bani. Acesta este modul prin care eu am reușit să îmi cumpăr o casă în Auckland. Mama m-a învățat această modalitate de a economisi”, a spus tânăra.

Citește și: Banii tăi: Cum faci economii când mergi la cumpărături

Ea a recomandat cititorilor să adapteze planul în funcție de nevoile lor.

Cum funcționează planul lui Cherie Howie

Pe o foaie de hârtie notați-vă trei conturi: unul pentru facturi obișnuite, unul pentru facturi neașteptate și unul pentru economii.

Astfel, în contul pentru facturile obișnuite, tânăra a adăugat cheltuielile lunare pentru chirie, asigurare, electricitate, apă, internet și telefon, abonamente, rate la bancă și bani de buzunar.

Citește și: Cu eforturi mici, poţi face economii mari!

Între timp, cheltuielile alocate consultațiilor medicale, vizite la dentist, coafuri, haine, încălțăminte, cadouri, le-a denumit „cheltuieli imprevizibile”.

Restul banilor trebuie să meargă în contul de economii.

Howie susține că acesta este un plan imbatabil care te va ajuta să economisești suficient pentru un concediu, o mașină sau chiar un apartament.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter