Banii tăi: Cheltuieli neaşteptate pe care trebuie să le ai în vedere în 2013

De Sandra S., pe

Chiar dacă deja te-ai gândit cum să-ţi aloci bugetul în noul an, nu uita să îţi pui bani deoparte şi pentru lucrurile neprevăzute. În fiecare lună, nu uita să economiseşti şi pentru:
Cadouri
Fie că ai o familie numeroasă sau te învârţi în multe şi variate cercuri sociale, nu uita că va trebui să cumperi şi cadouri. Pentru a economisi, poţi pune bani alături de mai mulţi prieteni, pentru a cumpăra un cadou mai important. La fel, gândeşte-te dinainte la ce nunţi ar trebui să mergi anul acesta şi începe să strângi bani.
Reparaţii
De orice natură. Nu ştii niciodată când se poate strica orice în casă, la birou, la maşină etc. Nu intra în banii puşi deoparte pentru alte urgenţe.
Cariera ta: 4 lucruri importante pe care să le faci la interviuri
Sănătate
Niciodată să nu uiţi să îţi păstrezi finanţele şi pentru urgenţele medicale. Tratamentele sunt destul de costisitoare, aşa că fă bine şi mergi din când în când la control.
Amenzi şi alte taxe
Chiar dacă tu conduci exemplar şi respecţi toate regulile, poate nu îţi dai seama când îţi expiră vinieta, de exemplu. Nu uita să pui bani deoparte pentru amenzi, pentru asigurările obligatorii şi pentru orice altă taxă de care se poate să fi uitat.
Carieră: Ce îi motivează pe angajaţi, la fel de mult precum banii?
Pierderea locului de muncă
Sigur, nu este ceva la care îţi vine să te gândeşti prea mult, însă în economia instabilă din zilele noastre ar trebui să ai în vedere şi acest aspect. Economiseşte pentru acele zile, ca să fii sigură că te vei descurca în orice situaţie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter