Horoscopul mumiilor din Peru. Află ce crede condorul magic despre norocul tău

De Diana Zagrean, pe

Misterele care înconjoară civilizaţiile Americii de Sud de dinainte de invadarea conquistadorilor se extind şi asupra astrologiei. Horoscopul incaşilor şi al popoarelor sălbatice din Peru şi Chile este plin de simboluri misterioase şi animale magice. Vezi ce zodie eşti în horoscopul mumiilor din Peru şi ce noroc ai în dragoste la toamnă.
Pasărea colibri (ianuarie)
Zburdalnică şi pusă pe şotii, pasărea colibri face mereu prostii şi intră în belele. Atunci când nu face vreo gafă la birou, vine în pijama sau uită să se pieptene. Anul 2013 le aduce acestor nativi multe aventuri şi o toamnă cu multe petreceri. Ai face bine să pui bani deoparte, or să fie multe zile de naştere.

Condorul (februarie)
Condorii au adesea impresia că sunt cei mai importanţi de pe Pământ. Egoişti şi destul de încăpăţânaţi, nativii acestei zodii au personalitate puternică şi sunt greu de înduplecat. Condorii au şi calităţi: sunt fideli şi încă mai cunosc ideea de onoare. În 2013, toamna le aduce celor născuţi în februarie ceva probleme cu banii şi linişte pe plan sentimental.
Maimuţa (martie)
Maimuţele din zona Peru – Chile sunt mai degrabă mici şi gălăgioase. Prin urmare, aşa se comportă şi cei născuţi sub semnul zodiacal omonim. Mereu înconjuraţi de prieteni, sufletul petrecerii şi cei mai generoşi oameni din zodiacul mumiilor din Peru, nativii acestei zodii nu se dau în lături de la nimic pentru a face numai ce vor ei. Toamna lui 2013 le aduce maimuţelor stabilitate sentimentală şi poate chiar schimbări pe plan profesional.
Lupul (aprilie)
Lupii sunt, ca şi animalul lor totemic, singuratici şi puternici. Tăcuţi şi fatalişti, dar care inspiră încredere şi seriozitate, nativii acestei zodii şi-ar risca viaţa pentru dreptate sau pentru a ajuta pe cineva drag. Toamna lui 2013 aduce lupilor mult noroc la bani şi oportunităţi de avansare în carieră.
Citeşte şi Horoscopul Atlantidei: Află-ţi viitorul şi vezi ce zodie eşti pe insula dispărută

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter