Sfaturi: Cum reduci factura telefonului mobil

De Lumea Femeilor, pe

De-acum înainte, poţi face economii destul de consistente la plata convor­birilor telefonice. Totul este să fii foarte atentă la anu­mite mici detalii. Care sunt acestea? Ţi le spunem noi, rând pe rând.
La fiecare sfârşit de lună, îţi pui aceeaşi întrebare: „De ce plătesc atât de mult telefonul?”. Chiar aşa, de ce? {i ce poţi face să ai un sfârşit de lună mai relaxant? Iată câteva sfaturi care, sperăm noi, te vor ajuta să reduci măcar cu un sfert plata convorbirilor telefonice.
Factura la control!
Ţi-ai analizat vreodată în detaliu factura? Vezi ce numere sunt înregistrate cel mai des, dar, mai ales, dacă le  recunoşti pe toate. Se poate întâmpla, de exemplu, să ai două apeluri internaţionale şi să fie trecute trei.  Identifică persoana cu care vorbeşti cel mai mult şi încearcă să reduci apelurile.
Chiar este nevoie să suni mereu?
Telefonul mobil poate crea dependenţă. Astfel, se întâmplă, de multe ori, să suni pe cineva fără a fi cu adevărat nevoie. Gândeşte-te înainte de a forma un număr. Fă acest exerciţiu, te va ajuta mult! |ncă un secret: un sms poate fi mai ieftin decât un minut de convorbiri. Aşadar, dacă nu e musai să suni, poţi trimite un mesaj.
Abonament sau cartelă?
În cazul în care foloseşti rar telefonul mobil, cumpără o cartelă. Nu e nevoie să te „angajezi” la un abonament.
Uită telefonul!
Da, auzi bine, uită o zi telefonul acasă. Cine te-a sunat, cu siguranţă te va mai suna. O zi fără telefonul mobil înseamnă nu numai bani câştigaţi, dar şi mai puţin stres acumulat.
SALVEAZĂ-ŢI BANII PRIN CÂTEVA TRUCURI SIMPLE
Ţi-au expirat minutele gratu­ite? Foloseşte messengerul sau e-mailul. Ai cartelă şi vrei să treci la abonament? Analizează cu atenţie toate ofertele de pe piaţă – companiile de telefonie mobilă vin aproape lunar cu promoţii care mai de care. Vrei un telefon mai scump? Gândeşte-te bine! Telefonul este un mijloc de comuni­care şi nu e nevoie de un model sofisticat pentru a ţine legătura cu oamenii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter