Horoscop: Cu ce bărbaţi sexy şi celebri te potriveşti în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Sunt tineri, sexy şi foarte la modă. Fie că vorbim de Smiley, Alex Velea, Ştefan Stan sau chiar Ştefan Bănică, vedetele masculine din România te aşteaptă, cu consimţământul astrelor. Află cu ce bărbaţi sexy şi celebri te potriveşti în funcţie de zodie.
Berbec
Încăpăţânată şi plină de energie, femeia berbec are nevoie de un bărbat puternic, care ştie ce vrea şi care o poate ţine în frâu atunci când se dezlănţuie. În plus, femeile din zodii de foc au o sensibilitate pe care nu o arată prea des şi care iese la iveală doar în preajma unui bărbat hot, care emană masculinitate. Astrele ţi-l recomandă pe Ştefan Bănică Junior.
Taur
Femeia taur nu acceptă compromisuri şi vrea mereu să-şi impună părerea, de aceea are nevoie de un bărbat mai amleabil lângă ea. Atâta timp cât îi respectă şi mai ales nu-i contrazice deciziile, el o va face fericită pe nativa din taur. Chiar dacă nu recunoaşte, femeia taur se ataşează foarte repede de partener şi se simte trădată ori de câte ori el nu îi dă dreptate. Astrele ţi-l recomandă pe Victor Slav.
Gemeni
Femeia gemeni nu se sfieşte să spună lucrurilor pe nume şi inteligenţa este unul dintre atu-urile ei. Fire sociabilă şi comunicativă, femeia gemeni are nevoie de un bărbat care să nu o lase să se plictisească, cu riscul de a da peste un jucător profesionist (Se dă drept timid şi introvertit, pentru a o prinde în capcană, dar când începe să aibă sentimente pentru ea, se sperie şi o părăseşte). Astrele ţi-l recomandă pe Marius Moga.
Rac
Femeia rac este dominată de intuiţie şi de sensibilitate, aşa că un bărbat prea puternic şi hotărât i-ar putea cauza răni adânci. Racii au nevoie de un bărbat sensibil ca ele şi romantic până la limita suportabilului. Iubitoare de arte şi cu capul în nori, femeile rac vor alături un spirit boem, care să le satisfacă plăcerile culturale, poate un pictor sau un muzician. Astrele ţi-l recomandă pe Ştefan Stan.
Citeşte şi Horoscop: De ce dau greş relaţiile tale în funcţie de zodia ta
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter