Horoscop: Ce fel de prieteni are iubitul tău în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Ai emoţii pentru prima întâlnire cu prietenii lui? Zodia iubitului tău îţi spune ce fel de amici are ca să ştii la ce să te aştepţi din partea lor.

Berbec

În acest caz, cine se aseamănă se adună. Berbecul are prieteni energici, gălăgioşi, veseli şi amuzanţi. Te aşteaptă câteva ore de râs şi distracţie. Nu te vor judeca şi nu se vor grăbi să te analizeze din cap până în picioare, cum fac alţii, dar dacă eşti o fată mai timidă s-ar putea să te simţi ciudat în mijlocul lor. Poate că ar fi mai bine să-i cunoşti pe rând.

Taur

Taurul ţine la liniştea lui, aşa că prietenii lui sunt toţi calmi, liniştiţi şi cam leneşi. Le place să stea cu orele la câte o terasă sau să lenevească acasă la unul din ei. Nu vorbesc prea mult, dar gândesc mult. Aşteaptă-te la priviri pătrunzătoare şi întrebări puţinem dar indiscrete. Nu le plac oamenii gălăgioşi şi prea enrgici.

Gemeni

Bărbatul Gemeni vorbeşte mult şi ca să aibă cine îl asculta îşi alege prieteni mai degrabă tăcuţi. Să nu te mire dacă în timpul întâlnirii auzi doar vocea iubitul tău. Partea bună este că nu vei avea parte de întrebări prea multe sau prea indiscrete.

Rac

Prietenii Racului nu seamănă deloc iubitul tău. Sunt mai veseli şi mai energici decât el. Şi cu siguranţă au un simţ al umorului foarte dezvoltat pentru că Racului îi place mult să râdă. S-ar putea să fii luată peste picior cel puţin o dată, dar nu trebuie să te superi. Aşa fac cu toţi noii veniţi în gaşcă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter