Cristina Demetrescu, previziuni pentru prima parte a lunii februarie. Defectele și calitățile fiecărei zodii

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Luni, 30 ianuarie 2023, 16:55

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut o nouă serie de previziuni pentru cele 12 zodii. Specialistul a transmis cum ne vor influența astrele în prima parte a lunii februarie, dar și ce efect vor avea asupra noastră pe termen lung.

Oamenii simt că fac progrese. Sunt două săptămâni în care putem învăța din greșeli. E important să batem fierul cât e cald. Apar mici tensiuni între bărbați și femei. Următoarele 2 săptămâni sunt liniștite.

Cristina Demetrescu, previziuni pentru luna februarie – Berbec, Taur, Gemeni, Rac

Berbec– Ar putea merge la doctor să facă un control sau o intervenție și pot întâmpina complicații. Ar putea să se impace cu cineva sau să își ceară iertare. Ar putea declara cu mai mult curaj un sentiment și poate evita singurătatea.

Taur– Doi prieteni pot închide o experiență de viață. Taurul trebuie să vadă semnele în această situație și să încheie amiabil totul.

Gemeni – Pot găsi o persoană diplomată, abilă, care le poate rezolva anumite probleme sau îi pooate pune în relații cu autoritățile. Pot descurca mai multe lucruri pentru ei și pentru persoanele apropiate. Schimbările pot conta mult pentru viitorul lor.

Rac – Ar putea primi vești de peste granițe. Cei care sunt pasionați de țări străine se pot îndrăgosti și acest lucru le poate schimba viața în următorii ani. Pot descoperi pasiuni noi și ar putea să se înscrie la o facultate. Pot avea revelații spirituale și acest lucru le va întări credința.

Citește și: Top 6 cele mai populare zodii. Au toate șansele să devină vedete

Cristina Demetrescu, previziuni pentru Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion

Leu – Ar trebui să urmeze sfaturile oamenilor. Sunt în general generoși și pot intra într-o penitență financiară. Trebuie să fie atenți în numele cui fac favoruri.

Fecioară– Venus acționează pe mai multe planuri. Pot scăpa de unele relații toxice. Apare un subiect cu care îl poate șantaja pe partener. În alte cupluri apare împăcarea. Din anumite motive pot primi cereri în căsătorie.

Balanță – Se pot folosi de următoarea perioadă pentru a rezolva relații de serviciu. Se pot ocupa de proiecte personale. Pot avea locuri de muncă noi. Următorii ani pot aduce dificultăți.

Scorpion – Sentimente noi, pot apărea copii, pot găsi soluții în ceea ce privește creșterea copiilor. Pot da dovadă de mai multă creativitate și pot descoperi pasiuni noi.

Citește și: Venus intră în zodia Pești. Care sunt cele mai norocoase zodii

Cristina Demetrescu, previziuni luna februarie, pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Săgetător – Vor avea o perioadă de liniște, de calm. își pot găsi o locuință nouă, și e necesar să acționeze rapid, să nu stea pe gânduri. În următorii ani ar putea fi mai dificil dacă nu fac totul în următoarele trei săptămâni.

Capricorn – Nativii se apucă de scris, mixând diverse experiențe personale sau profesionale. Își îmbunătățesc latura comunicării și descopră capacitatea de a preda. O carte bună face deliciul acestor zile și e important să știe să citeasca printre rânduri.

Vărsător– Perioadă bună din punct de vedere financiar și îi încurajează ridicarea soldului din contul bancar. Își pot lua o mașină nouă sau o casă nouă.

Pești– O perioadă de grație. atât femeile cât și bărbații arată și se exprimă mai bine, sunt admirați și lăudați, sunt în faza angelică. Au foarte multă energie de dat, iar creativitatea și intuiția nu îi vor părăsi.

Citește și:  4 zodii care sunt îngeri pe lume și te poți baza mereu pe ele. Ești norocos dacă ai acești nativi lângă tine!

Defectele și calitățile fiecărei zodii, într-un cuvânt

Invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV, Cristina Demetrescu a descris fiecare zodie printr-un cuvânt care le rezumă calitățile și un altul care le scoate în evidență defectele.

Berbec – curaj / încăpățânare
Taur – pasiune / încăpățânare
Gemeni – simpatici / superficiali
Rac – iubăreți / agresivi emoțional
Leu – strălucitori / naivi
Fecioara – muncitoare / fricoasă
Balanță – elegantă / delăsătoare
Scorpion– ageri / periculoși
Săgetător – sinceri / impulsivi
Capricorn – muncitori / sceptici
Vărsător– intelgenți / egoiști
Pești – fascinanți / tenebroși (ascunși)

Sursă fotografie: Captură PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter