Cristina Demetrescu, previziuni pentru a doua jumătate a lunii ianuarie. Fecioarele nu își văd capul de muncă

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Miercuri, 18 ianuarie 2023, 11:34

Cristina Demetrescu, previziuni pentru fiecare zodie. Astrologul a explicat cum ne vor influența astrele și care sunt schimbările care apar în viața nativilor, în a doua jumătate a lunii ianuarie.

Mercur este Retrograd până pe 18 ianuarie. Până în luna aprilie nu vom mai avea nicio planetă retrogradă. Ne putem organiza mai bine, se domolesc încurcăturile, conflictele, accidentele. Va fi o perioadă de progres și organizare. Este o perioadă bună pentru a trece într-o etapă nouă.

Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru Berbec

Berbecul este într-o etapă interesantă din viața lui, poate chiar unică. Este într-o perioadă, pe ultima sută de metri, în care ar putea să se ducă într-un univers nou, să își găsească pasiuni noi, grupuri noi. Foarte mare atenție că prin aglomerație umblă și dragostea. Este important de știut că Berbecii pot găsi o persoană, un prieten care să îi îndrume, să le fie maestru. Este un moment unic, care depinde de viziunea și curajul fiecărui Berbec în parte.

Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru Taur

Taurii au provocări interesante din punct de vedere profesional. Îi așteaptă o etapă nouă. Atenție! După data de 21-22 ianuarie, pot fi proiecte noi, mai îndrăznețe, care să le întărească numele sau renumele sau care pot fi trepte foarte importante pentru viitor. Este foarte important ca Taurii să răspundă la provocări sau să le discearnă sau să profite de pe urma acestui moment. Această situație va fi puțin incompatibilă cu viața de familie și cu proiectele pe care le aveau de făcut față de casă, de familie.

Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru Gemeni

Gemenii scapă, într-adevăr de Marte Retrograd, dar asta nu înseamnă că acel Marte Retrograd nu are niște reverberații în viața lor și că unii Gemeni nu ar trebui să se ocupe de descâlcirea acestor probleme. Este nevoie de o viziune mai adâncă, mai profundă, mai spirituală, tocmai pentru a înțelege cu ce se luptă în continuare sau ce lasă să treacă pe lângă ei.

Citește și: Previziunile lui Neti Sandu, la început de 2023, pentru fiecare zodie: „Va fi un an altfel”

Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru Rac

Racii intră în „campionatul de puzzle” al vieții lor. Probabil că acolo vor fi foarte multe lucruri stranii care se pot întâmpla. Cei care sunt pregătiți să înțeleagă că viața nu este făcută doar din materie, vor avea o perioadă foarte interesantă, cu tot felul de descoperiri. Ceilalți au un consum mai mare de enrgie sau mai mare de bani. Vor apărea probleme peste noapte, foarte multe situații ieșite din comun.

Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru Leu

Pentru Lei, relațiile ajung în faza ori la bal, ori la spital. Acolo unde unele relații au fost mai șubrede, aglomerarea de planete în zodia Vărsător nu îi va ajuta, din contră, îi pune față în față cu unele situații puțin mai neplăcute. Luna neagră care intră în Leu îi va arunca pe ei în extrema cealaltă. Partenerii pot fi luați prin surprindere de atitudinea puțin mai radicală a Leilor.

Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru Fecioară

Fecioarele au două ipostaze, în următoarele două săptămâni. Ori stau numai prin doctori, nu pentru că sunt foarte bolnavi, ci pentru că situațiile se pot complica sau muncesc foarte mult și nu își mai văd capul de muncă. Din această cauză, unii își vor duce problemele pe picioare și nu vor avea timp să meargă la doctor.

Citește și: Horoscopul Minervei pentru anul 2023. Previziuni astrale pentru cele 12 zodii în parte

Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru Balanță

Pentru Balanțe apar sentimente noi, dar cu situații puțin mi complexe, mai complicate în care nici grupului din care fac parte Balanțele nu îi place aceste noi ipostaze din viața lor. Balanțele au de luptat cu prejudecățile altora, dar și cu ale lor, în materie de dragoste

Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru Scorpion

Scorpionii au foarte mult de lucru, dacă și-au programat în perioada aceasta schimbări imobiliare și se suprapun peste ele proiecte noi, care necesită atenție, care necesită creativitate. Cuvântul de ordine pentru scorpioni în această perioadă este epuizarea. Mare atenție la consumul de energie!

Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru Săgetător

Săgetătorii nu saltă ochii din cărți, din documente, din ceea ce învață. Atenție mare studenților, pentru că s-ar putea să aibă o perioadă puțin mai dificilă. Chiar și cei care au de întocmit dosare sau care trebuie să se informeze foarte bine. Atenție, cei care călătresc, la documentele de călătorie.

Citește și: Mariana Cojocaru, horoscop pentru anul 2023. Previziuni astrologice pentru cele 12 zodii

Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru Capricorn

Capricornii se gândesc foarte mult la bani, la economii, la viitor, la investiții, poate chiar la o a doua sursă de bani. Pot avea idei interesante pentru afaceri și nu în ultimul rând încasează niște bănuți, iar de aici poate pleca ideea că dacă le merge bine într-o anumită situație ar putea fi pentru ei o idee de business.

Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru Vărsător

Vărsătorul intră într-un examen final. Pot fi anumite teste, poate fi o perioadă nu foarte simplă. Luna Nouă le aduce energie, dar le aduce energie de a renunțaa la niște tipare vechi, care îi țin prizonierii unor situații care nu se mișcă din loc. Este o perioadă interesantă pentru Vărsători.

Cristina Demetrescu, previziuni astrale pentru Pești

La Pești este vorba despre sănătate și cei care suferă de boli de inimă sau care au tensiune trebuie să meargă la doctor, la cele mai mici semne. Să nu se supere, să nu consume foartă multă cafea, să nu fumeze. Dușmanii vor fi parte și ei din stres, supărări. Nesomnul la fel.

Sursă fotografie: Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter