Antrenament de 3 minute pentru orice călătorie

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 17 octombrie 2018, 14:27

Carmen Brumă și Bucovina susțin mișcarea și viața sănătoasă! Și pentru că sportul trebuie să facă parte din viața noastră tot timpul, Carmen ne arată azi cum putem face mișcare chiar și atunci când suntem într-o călătorie.

Ține cont de exercițiile recomandate de ea și străduiește-te să ai o viață activă mereu, indiferent de program. Până la urmă, vorbim de doar câteva minute pe zi, minute care pot să facă diferența în stilul tău de viață.

Cum poți face mișcare chiar și într-o cameră de hotel

Nu uita că înainte de orice antrenament, e important să te hidratezi corespunzător. Carmen ne-a spus și formula optimă de care ar trebui să ținem cont atunci când ne calculăm necesarul zilnic de apă – aproximativ 30-35 ml apă pentru fiecare kilogram din greutatea corporală.

Indiferent de locul în care alegi să faci mișcare, apa minerală naturală Bucovina 2Go e cea mai bună alegere. Pe lângă faptul că e o apă perfect echilibrată, ambalajul ei este adaptat oamenilor cu un stil de viață activ, așadar nu ar trebui să-ți lipsească nici ție.

Urmărește clipul de mai sus și vezi ce exerciții ne propune Carmen Brumă pentru zilele în care nu putem ajunge la sala de sport. Pe lângă faptul că acest antrenament este adaptat oamenilor care călătoresc, așadar poate fi făcut fără probleme într-o cameră de hotel, tu îl poți încerca și acasă. Singurul accesoriu de care vei avea nevoie pentru acest antrenament e un banal prosop.

3 minute pe zi pentru un stil de viață sănătos

Sigur că nu vei putea slăbi considerabil cu doar 3 minute de exerciții pe zi și atât. Dar dacă te hidratezi corespunzător, te odihnești așa cum ar trebui, ai grijă să mănânci echilibrat și încluzi în rutina ta 3 minute de mișcare pe zi, rezultatele nu vor întârzia să apară. Vorbim aici despre o stare generală mai bună, în primul rând, dincolo de numărul de kilograme.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter