Imagine rară cu Simona Halep – cum arată campioana la tenis în costum de baie

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 septembrie 2021, 16:56
Simona Halep a fost mereu rezervată în ceea ce privește viața personală. Recent însă, Simona Halep a postat o imagine cu ea în costum de baie la piscină.

Simona Halep este una dintre cele mai talentate și muncitoare sportive ale României, ea adunând aplauzele oamenilor din întreaga lume și premii. Tenismena s-a logodit recent cu Toni Iuruc într-un cadru de poveste. A fost un eveniment discret, iar ea a ieșit în evidență cu o rochie roșie superbă. După logodnă, ea s-a relaxat la piscină, unde s-a lăsat fotografiată în costum de baie.

Nu este de mirare că Simona Halep are un trup bine-definit, lucrat și suplu. Anii de sport își spun diferența, ea arătând de-a dreptul impecabil în costum de baie. În poză ea este văzută în apa piscinei, zâmbind larg către cameră. Ea poartă un costum de baie din două piese.

Simona Halep nu a putut participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza accidentării suferite la gambă, ea fiind nevoită să ia o pauză de la activitățile sportive o perioadă.

Citește și: Exclusiv! INNA ne-a povestit cum arată date-ul ideal cu iubitul ei, Deliric

Citește și: Lady Kitty Spencer, nepoata prințesei Diana, s-a căsătorit

Citește și: Elena Gheorghe, despre al treilea copil: „Îl așteptăm cu brațele deschise!”

Citește și: Revista Unica de august este aici! INNA, sexy, fresh și plină de surprize pe copertă

În schimb, în ziua deschiderii oficiale a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, Symona Halep a spus „da” în fața ofițerului de la stalea civilă. La 29 de ani, ea a hotărât să își unească destinul cu afaceristul Toni Iuruc, în vârstă de 42 de ani, după cum arată Prosport, citat de Antena 1.

Ea a postat o imagine de la evenimentul important chiar pe pagina sa de Instagram, la câteva zile după ce s-a aflat că s-a căsătorit. În imaginea postată, ea și Toni Iuruc sunt foarte tandri unul cu celălalt. El o ține strâns pe Simona Halep și o sărută cu dragoste pe obraz. Sportiva a folosit hashtag-ul „#familyparty” pe Instagram, semn că evenimentul în care ea și Toni Iuruc și-au sărbătorit uniunea a fost unul restrâns, destinat doar celor apropiați.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter