Cezar Ouatu a ridicat, din nou, publicul în picioare la X Factor Marea Britanie. VIDEO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 01 octombrie 2018, 12:25
Cezar Ouatu s-a aflat pentru a doua oară pe scena emisiunii X Factor din Marea Britanie și a reușit performanța de a ridica, din nou, publicul în picioare.

Cezar Ouatu, în vârstă de 38 de ani, s-a calificat în următoarea etapă a concursului și, asemenea primei interpretări de pe scena X Factor Marea Britanie, contratenorul a primit felicitări din partea celor patru jurați: „Ai intrat pe scenă, ai atras atenția tuturor. Prestația ta a fost absolut uimitoare. Bravo!”, l-a lăudat Louis Tomlinson pe cezar Ouatu. „Ocupă-ți scaunul acum!”, i-a transmis jurata Ayda Williams.

Cezar Ouatu a ajuns la X Factor Marea Britanie în urma unui pariu pus cu un prieten. Artistul a fost aspru criticat de români pentru faptul că s-a sfiit să-și recunoască originile atunci când s-a prezentat prima oară în fața juraților, însă contratenorul s-a apărat: „Eu am spus că sunt româno-italian, am paşaport italian. Eu sunt din Ploieşti, dar am făcut Conservatorul la Milano. În această seară sunt aici, nu la Rai Uno. (…) Am plecat dintr-un cartier din Ploieşti şi am ajuns în Italia, unde am şi studiat. Am stat 18 ani în Italia şi în 2013 m-am reîntors să reprezint România la Eurovision şi atunci am decis să rămân aici”. Dacă la prima prestație Cezar a spus că este din România, dar a crescut în Italia, de această dată acesta nu a adus aminte deloc de rădăcinile sale, ci a preferat să spună că este din Italia.

Citește și – Dana Grecu și-a botezat fetița. FOTO

Citește și – Antonia i-a dat un mesaj lui Alex Velea în direct: “Ești un prost”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter