Cezar Ouatu, nerăbdător să devină tată: „Vin tripleți. Așteptarea n-a fost degeaba”

De Unica.ro, pe

Din vara anului 2020, Cezar Ouatu formează un cuplu cu modelul Raluca Jurcă. Aflați la un eveniment monden, Cezar și Raluca au vorbit despre planurile lor de viitor, despre logodnă, dar și despre copii. „Ne supărăm unul pe altul, dar de foarte puține ori. Cezar cedează primul”, a spus Raluca la Antena Stars.

Cezar Ouatu, nerăbdător să devină tată: „Vin tripleți. Așteptarea n-a fost degeaba”

Întrebați dacă au în plan să-și oficializeze relația, Cezar a spus: „Asta este o graniță de care eu nu îmi fac probleme. Noi suntem mai mult decât căsătoriți acum”. Solistul a fost imediat completat de Raluca: „Inelul e un simplu obiect”.

„Nu, inelul e frumos, el va sosi. Nu în inel stăm și nici în hârtia respectivă. Chiar nu suntem genul de relație și de cuplu în care să falsăm, e ca în muzică. Suntem exact pe ton. Suntem mai mult decât căsătoriți, ceea ce pe mine mă bucură și mă împlinește sufletește. Ne susținem din punct de vedere profesional, personal, este senzațional”, a mai spus Cezar.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cezar Ouatu, marcat de pierderea tatălui în perioada sărbătorilor de iarnă

Iubita lui Cezar Ouatu, despre parcursul artistului la „Ferma”: „Sper să și câștige”

Mirela Vaida a ales numele celui de-al patrulea copil. „Fetiță vrem să fie”

Întrebați dacă își doresc să devină părinți, artistul a continuat: „Absolut ne dorim copii”. „Cât mai mulți”, a adăugat Raluca. „Eu vreau fetiță, Cezar vrea băiețel”, a mai spus modelul. „Sau, dacă tot am așteptat până acum (n.red. să devină tată), vin tripleți. Așteptarea n-a fost degeaba”, a glumit cântărețul.

„Este cel mai important în viață să-ți perpetuezi numele, specia. Acum ne ocupăm de casă, de mai multe aspecte. Casa este undeva în natură, undeva departe de lumea cotidiană, retras de tumultul cotidian”, a mai spus Cezar.

„Îmi doresc, cu siguranță, mai mult ca niciodată ca acest an să-mi aducă un copil. Acum un an îmi doream o fată, dar acum vreau un băiat, un moștenitor. Nu-mi este frică de căsătorie. Îmi doresc foarte mult. Acum sunt împlinit, dar important este ce spun sufletele noastre. Eu sunt un visător, un boem, un idealist, și îmi doresc o dragoste până la adânci bătrâneți”, mai spunea Cezar Ouatu în ianuarie 2021, în cadrul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter