Când începe X Factor. Loredana Groza: „Sezonul zece a fost intens și neașteptat!”

De Unica.ro, pe

Sezonul 10 X Factor debutează cu două ediții, una luni, 6 septembrie, de la ora 20:30, și cealaltă vineri, 10 septembrie, de la aceeași oră, la Antena 1. Jurații show-ului, Delia, Florin Ristei, Loredana Groza și Ștefan Bănică Junior, sunt nerăbdători să ne introducă cele mai talentate voci descoperite pe parcursul preselecțiilor.

Când începe X Factor. Loredana Groza: „Sezonul zece a fost intens și neașteptat!”

„Sezonul zece a fost intens și neașteptat! Universul mi-a răspuns și mi-a trimis ce nici măcar nu visam!”, a spus Loredana. „Nu trebuie doar să cânți perfect sau doar să arăți foarte bine, trebuie să fie un pachet pe care atunci când îl vede omul la televizor să scoată telefonul și să te voteze”, consideră Florin Ristei.

Ștefan Bănică, juratul sub mentoratul căruia Andrada Precup a câștigat sezonul 9 X Factor, și-ar dori să poată din nou influența în bine cariera unui viitor artist de succes. „Nu e un concurs pentru mine, important e ca cel care câștigă alături de mine să își amintească peste ani de chestia asta și să poată spune că și eu am avut o oarecare influență asupra carierei sale. M-ar bucura mult mai mult acest lucru”, a spus.

Delia a fost impresionată de concurenții de anul acesta și de prestațiile lor. „Foarte mulți mi-au plăcut anul acesta în audiții, dar, din păcate, nu îi pot avea pe toți, așa sunt regulile… O să aflați și voi în curând!”, a declarat solista.

Răzvan Simion și Dani Oțil sunt de 10 ani gazdele emisiunii. Au străbătut țara în lung și-n lat pentru a căuta factorul X și au reușit să aducă în fața telespectatorilor artiști talentați și muncitori.

În 2021, Răzvan și Dani sunt hotărâți să deschidă noi porți și au pregătit o serie de surprize atât pentru cei de acasă, cât și pentru jurații competiției.

Care sunt acestea și cum vor reacționa cei patru jurați, publicul poate afla începând de luni, 6 septembrie, și vineri, 10 septembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter