Cezar Ouatu, despre copii: „Acum vreau un băiat, un moștenitor”

De Unica.ro, pe

Invitat în platoul emisiunii Star Matinal, solistul Cezar Ouatu a vorbit despre dorința lui de a deveni tată anul acesta. Din vara anului 2020, Cezar Ouatu formează un cuplu cu modelul Raluca Jurcă.

Cezar Ouatu, despre copii: „Acum vreau un băiat, un moștenitor”

„Îmi doresc, cu siguranță, mai mult ca niciodată ca acest an să-mi aducă un copil. Acum un an îmi doream o fată, dar acum vreau un băiat, un moștenitor. Nu-mi este frică de căsătorie.

Îmi doresc foarte mult. Acum sunt împlinit, dar important este ce spun sufletele noastre. Eu sunt un visător, un boem, un idealist și îmi doresc o dragoste până la adânci bătrâneți”, a spus Cezar Ouatu în cadrul emisiunii Star Matinal, citează Spynews.

În toamna anului trecut, artistul a participat în show-ul Ferma, timp în care iubita lui Raluca l-a așteptat acasă. „La început a fost destul de greu să mă obișnuiesc cu faptul că nu e lângă mine, fiind obișnuiți să stăm non-stop împreună, locuind în aceeași casă.

Treptat, să zic că m-am obișnuit, dar tot îmi este greu oricum”, spunea Raluca. Întrebată de gazdele emisiunii ce-i lipsește cel mai mult, a mai mărturisit: „El în sine. Să mă ia în brațe seara când ne punem la somn și dimineața sărutul pe frunte care este sfânt”.

Despre diminețile lor, modelul a mai adăugat: „Eu mă ridic ultima din pat, asta e clar. Deci eu fac patul. El face mâncarea și eu spăl vasele”. În cadrul emisiunii, Cezar a fost legat de artista Anda Adam, obligat să facă duș și să meargă la toaletă împreună.

„De fel sunt o fire cam geloasă, dar trec peste pentru că este o probă pe care toți trebuie să o facă, nu doar el. E ok, n-am nicio treabă”, a mai spus Raluca la vremea aceea.

Foto: Instagram

Citește și:

ADDA s-a fotografiat nemachiată. „Azi am curaj să-mi arăt fața imperfect de perfectă”

Artista Kaira și-a pierdut mama: „Am simțit pur si simplu că mi-a ieșit sufletul din corp”

Paula Chirilă a spus ce diagnostic a primit după ce a fost preluată de ambulanță din platoul unei emisiuni TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter