Fratele lui Cezar Ouatu a murit. Artistul trece prin clipe cumplite: „Prea devreme, iubirea mea!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 decembrie 2020, 17:52

Cezar Ouatu (40 de ani) trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Artistul a anunțat pe rețelele de socializare că fratele său, Ouatu Theodor, a încetat din viață.

„O zi grea pentru mine… Fratele meu iubit , cu ochii blânzi s-a dus astăzi langă tatăl meu!!! Prea devreme, iubirea mea!!! Te iubesc oriunde ai fi fratele meu !!! Tăticul nostru te așteaptă sus! Sunt trist rău!!! Pentru toți cei care vor să depună o lumânare și l-au iubit, Ouatu Theodor v-a fi depus la capela Cimitirului Bolovani Ploiești!!!”, este mesajul postat de Cezar Ouatu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Exclusiv! Cezar Ouatu, primul interviu după ce s-a anunțat că va intra în „Ferma”

Cezar Ouatu a mai trecut prin cumplita experiență a pierderii unui membru al familiei în urmă cu 10 ani, când tatăl său a decedat. Artistul nu a putut trece nici până în ziua de astăzi peste moartea tatălui, iar în perioada sărbătorilor de iarnă se simte mereu copleșit de dorul părintelui și de amintirile pe care le are cu el.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Tot timpul asociez perioada asta sacră (n.r. – a Crăciunului), să-i zic așa, (…) cu familia. Familie care a început să se înjumătățească, cel puțin legat de părinții mei. Tatăl meu era un fanatic al Crăciunului. (…) În anumiți ani de Crăciun mergeam la Salzburg. Sau am fost pentru prima dată în Viena cu el. Tatăl meu era profesor de flaut la Academia Mozart din Viena. Cred că cel mai mare regret al vieții mele este că el nu a văzut persoana cunoscută la nivel larg, să zic așa, care am devenit. El se mândrea cu mine. Am anumite piese care-mi amintesc de el pe care le ascult. Simt că ori de câte ori cânt o piesă cu o anumită încărcătură, sunt mult mai aproape de el”, spunea Cezar, în urmă cu câteva săptămâni, la „Vorbește Lumea„.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter