Cum arată sora mai mică a lui Britney Spears. A devenit mamă pentru a doua oară

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 17 aprilie 2018, 16:21
Jamie Lynn Spears, în vârstă de 27 de ani, îi seamănă incredibil de bine surorii sale mai mari Britney Spears, însă nu a reușit niciodată să atingă succesul de care artista s-a bucurat.

Jamie Lynn Spears este actriță și, cu toate că nu a stat în umbra lui Brtitney Spears, nici nu a reușit să o depășească, cel puțin nu până acum. Jamie s-a făcut remarcată cu precădere în filmele pentru copii, dar și datorită scandalului mediatic care s-a petrecut în urmă cu 11 ani, pe vremea când aceasta avea doar 16 ani și a rămas însărcinată. La vremea respectivă, sora lui Britney era pe culmile succesului cu rolul lui Zoey dintr-un serial pentru adolescenți, serial care făcea furori la un post de televiziune autohton, însă sarcina i-a tăiat din rădăcini elanul, iar celebritatea a rămas doar un vis neîndeplinit.

Jamie Lynn Spears - sora lui Britney Spears 2Jamie recunoaște că a trebuit să se îndepărteze de luminile reflectoarelor pentru a-și putea crește fetița, dar și pentru a scăpa de criticile, acuzele și înverșunarea cu care era judecată de oameni: „Aveam doar 16 ani, eram însărcinată și îmi doream să păstrez copilul și să devin mamă. Eram o mică stea, eram modelul multor tinere, și tocmai eu am făcut greșeala de a rămâne însărcinată. S-au spus multe lucruri oribile despre mine atunci. Acum, când mă uit înapoi, nu-mi vine să cred că am trecut prin asta. Eram copil și trebuia să ies din vizorul presei și al fanilor.” – a dezvăluit în urmă cu doi ani Jamie Lynn Spear pentru TLC.Jamie Spears -sora lui Britney Spears 1De asemenea, sora lui Britney Spears a punctat pentru revista Seventeen: Aveam nevoie să reflectez și să mă gândesc ce fel de viitor îmi doresc, cu atât mai mult cu cât aduceam pe lume o altă viață. Trebuia să învăț să devin femeia de care fiica mea avea nevoie. Trebuia să-i ofer un cămin.” Situația s-a suprapus cu perioada în care sora sa, Britney Spears, a fost internată în mai multe clinici de reabilitare ca urmare a consumului de droguri și și-a pierdut temporar custodia celor doi băieți, Sean și Jayden James, fapt ce a devastat complet familia Spears.

Britney Spears alaturi de sora sa, Jamie Spears , si de cei doi baieti ai sai

Britney Spears alături de cei doi băieți ai săi și sora sa, Jamie Spears 

Jamie Lynn Spears și-a dorit întotdeauna să fie mai mult decât sora lui Britney Spears care a rămas însărcinată la 16 ani, prin urmare în anul 2011 s-a mutat în Nashville și s-a orientat către muzica country. În anul 2014 s-a căsătorit cu actorul de dublaj, Jamie Watson, în vârstă de 36 de ani, iar luna aceasta cei doi au devenit părinții unui băiețel, pe nume Ivey Joan.Jamie Spears -sora lui Britney SpearsLa cei 27 de ani pe care-i are în prezent, Jamie locuiește în Louisiana împreună cu soțul său și cu fiica sa, Maddie, în vârstă de 10 ani. Nașterea celui de-al doilea copil a fost o binecuvântare pentru tânăra Spears, având în vedere că anul trecut fiica sa era să moară înecată după ce a căzut într-un lac și și-a pierdut suflul pentru câteva minute bune.

Citește și – Richard Gere se căsătorește la vârsta de 68 de ani. Viitoarea mireasă este cu 33 de ani mai tânără

Citește și – Ce metodă ingenioasă a folosit George Clooney pentru a-și cuceri soția

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter