Britney Spears își acuză mama că i-a „ruinat” viața. „Știi exact ce ai făcut…”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 04 noiembrie 2021, 14:09

Din 2008, Britney Spears (39 de ani) se află sub tutelă, concept legal prin care un judecător desemnează unei persoane sau unei organizații puterea de decizie asupra unei alte persoane atât din punct de vedere personal, cât și financiar, persoana din urmă fiind considerată incapabilă să ia orice fel de decizie pe cont propriu.

Britney Spears își acuză mama că i-a „ruinat” viața. „Știi exact ce ai făcut…”

În iunie 2021, solista a cerut să fie eliberată de sub tutela deținută de 13 ani de tatăl ei, Jamie Spears (69 de ani). Inițial, solicitarea lui Britney a fost respinsă de către judecător. Ulterior însă, Jamie a fost suspendat din rolul de tutore al artistei. Până la finalul anului acesta, omul de afaceri John Zabel va fi tutorele temporar al cântăreței.

„Timp de 13 ani, domnul Spears a încercat să facă ce era în interesul lui Britney, atât din poziția de tutore, cât și din cea de tată. (…) Cu tot respectul, curtea a greșit alegând să-l suspende pe domnul Spears în favoarea unui străin”, a declarat avocatul lui Jamie.

Mama solistei, care a divorțat de Jamie în 2002, ar fi foarte bucuroasă. „Lynne este foarte fericită. Își dorea asta de foarte mult timp. Îi era greu să o vadă pe Britney nefericită. Vrea doar ca fiica ei să fie fericită”, a declarat o sursă în octombrie 2021.

În iunie 2021, însă, Britney a făcut clar că nu are o relație bună cu niciun membru al familiei sale. „Sunt grozavă la ceea ce fac și le permit acestor oameni să-mi controleze întreaga viață. Îmi doresc, sincer, să-mi dau în judecată familia. Aș vrea să-mi pot împărtăși povestea, să spun ce mi-au făcut, în loc să tac pentru binele lor”, a spus Britney atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Madonna, mesaj de susținere pentru Britney Spears. „Este o încălcare a drepturilor umane”

Fotografii rare cu fiii lui Britney Spears. Ce mari au crescut Jayden și Sean

Cum a sărbătorit Britney Spears decizia judecătorilor de a-l suspenda pe tatăl ei ca tutore

Recent, cântăreața a scris în mediul online: „Pssss, tata a inițiat tutela acum 13 ani… dar ceea ce oamenii nu știu este că mama i-a dat ideea!!!! Nu voi recupera niciodată acei ani… mi-a ruinat viața în secret. Așa că ia-ți atitudinea de «n-aveam NICIO IDEE ce se petrece» și du-te naibii!!!! Știi exact ce ai făcut… tatăl meu nu este suficient de deștept încât să se gândească la o tutelă… dar în noaptea asta voi zâmbi, știind că am o nouă viață în față!!!!”. Ulterior, Britney a șters mesajul.

Britney Spears (39 de ani) s-a căsătorit cu tatăl fiilor ei, Kevin Federline (43 de ani), în anul 2004. Trei ani mai târziu, cuplul s-a separat. Fosta pereche are doi băieți, Jayden James (15 ani) și Sean Preston (16 ani). În prezent, Kevin deține 70% din custodia adolescenților, în timp ce solista deține doar 30%.

Inițial, perechea a împărțit în mod egal custodia copiilor lor. În toamna anului 2019, însă, în urma unui incident violent provocat de tatăl lui Britney, solistei i s-au redus drepturile la 30%. La momentul acela, Jamie ar fi trântit o ușă atât de puternic încât a ieșit din balamale și l-a rănit pe unul dintre băieți.

Britney și antrenorul de fitness Sam Asghari (27 de ani) formează un cuplu din anul 2016. Pe 13 septembrie 2021, solista a dezvăluit că ea și Sam s-au logodit. „Nu pot să cred!!!!! 💍❣️”, a scris cântăreața în dreptul unui videoclip în care-și arată mândră inelul de logodnă.

Acesta va fi al treilea mariaj al solistei. În 2004, Britney s-a căsătorit cu prietenul ei din copilărie, Jason Alexander, pentru doar 55 de ore. În același an, artista l-a cunoscut pe Kevin, cel de-al doilea soț al ei, de care s-a despărțit în anul 2007.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter