Britney Spears sărbătorește Crăciunul în octombrie: „De ce nu? Voi face lucrurile diferit de acum!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 18 octombrie 2021, 14:50

Britney Spears (39 de ani) a revenit în atenția publicului după ce a fost elibertă de sub tutela deținută de 13 de tatăl ei, Jamie Spears. Artista se afla sub tutelă din 2008, în urma problemelor cu dogurile pe care le-a avut.

În ultima vreme, Britney a devenit din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare și face adesea fel de fel de postări controversate. În cea mai recentă postare, Britney anunță că sărbătorește Crăciunul cu două luni mai devreme. Cântăreața își justifică gestul spunând că încearcă să se bucure cât mai mult de viață pentru că acum nu mai este sub tutela tatălui.

Citeşte şi: Britney Spears, investigată pentru că și-ar fi lovit o angajată

Artista a postat o fotografie cu bradul de Crăciun împodobit, în dreptul căreia a scris următorul mesaj:

„O să fiu sinceră și o să spun că am așteptat prea mult să mă eliberez de situația în care mă aflu… și acum sunt aici speriată să fac orice, pentru că îmi e teamă că voi face o greșeală. Mi s-a spus de-a lungul anilor că dacă voi avea suces pn ceea ce fac, voi scăpa (n.r. – de teamă)… dar nu s-a întâmplat asta!

Am muncit din greu să ajung aici și acel moment este aproape de sfârșit. Sunt fericită, dar sunt o mulțime de lucruri care mă sperie. (…) Așa cum am spus, mie îmi e frică să fac ceva greșit, așa că nu voi posta atât de mult într-o lume în care este libertatea noastră de a fi liberi este o rușine. Am început să experimentez asta când am primit cheile pentru mașina mea pentru prima dată în urmă cu 4 luni și au fost 13 ani.

Citeşte şi: Britney Spears s-a dezbrăcat într-un parc și a postat fotografiile îndrăznețe pe rețelele sociale

Nu am făcut nimic pentru a fi tratată așa cum am fost în acești 13 ani. Sunt dezamăgită de sistem și îmi doresc să fi trăit în altă țară.

Sărbătoresc Crăciunul mai devreme anul acesta, pentru că… de ce nu? Eu cred că orice motiv găsim pentru a ne aduce mai multă bucurie în viață este o idee bună. Și nu este un secret că am trecut prin asta, deci s-ar putea să fac lucrurile diferit de acum înainte. Doamne, ai milă de sufletele familiei mele dacă o să fac vreodată un interviu. Între timp, eu nu mai profesez, singurul lucru pe care am știut să-l fac de când mă știu. Iar acest lucru mă face să fiu foarte confuză. Oricum…. Dumnezeu să vă binecuvânteze.”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter