Fotografii rare cu fiii lui Britney Spears. Ce mari au crescut Jayden și Sean

De Unica.ro, pe

Britney Spears (39 de ani) s-a căsătorit cu tatăl fiilor ei, Kevin Federline (43 de ani), în anul 2004. Trei ani mai târziu, cuplul s-a separat. Fosta pereche are doi băieți, Jayden James (15 ani) și Sean Preston (16 ani). În prezent, Kevin deține 70% din custodia adolescenților, în timp ce solista deține doar 30%.

Fotografii rare cu fiii lui Britney Spears. Ce mari au crescut Jayden și Sean

Inițial, perechea a împărțit în mod egal custodia copiilor lor. În toamna anului 2019, însă, în urma unui incident violent provocat de tatăl lui Britney, Jamie Spears (74 de ani), solistei i s-au redus drepturile la 30%. La momentul acela, Jamie ar fi trântit o ușă atât de puternic încât a ieșit din balamale și l-a rănit pe unul dintre băieți. Jayden și Sean sunt născuți în aceeași lună, la un an diferență. Jayden este născut pe 12 septembrie, iar Sean pe 14.

Recent, în mediul online, Eddie Morales, CEO-ul Movision Entertainment, a publicat mai multe fotografii în care apar atât Kevin, cât și fiii lui. „În momentele în care suferi, să știi că ai o familie te face să simți că merită să trăiești… Să nu mai vorbesc despre a-mi vedea nepoții când erau mici și acum. Ce frumoasă este munca lui Dumnezeu. Te iubesc, frate Kevin! (…) Acum lumea poate vedea ce tată bun ai fost!”, a scris Eddie în descrierea postării.

Până la această vârstă, Jayden și Sean au stat departe de Hollywood și de social media. Niciunul dintre adolescenți nu are conturi pe rețelele sociale, apărând doar rareori în fotografii realizate de paparazzi sau pe conturile părinților lor.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum a sărbătorit Britney Spears decizia judecătorilor de a-l suspenda pe tatăl ei ca tutore

Tatăl lui Britney Spears, retras din funcția de tutore al solistei

Britney Spears s-a logodit cu iubitul ei, Sam Asghari. Cum arată inelul de logodnă

Madonna, mesaj de susținere pentru Britney Spears. „Este o încălcare a drepturilor umane”

Cu două săptămâni în urmă, Britney a oferit câteva detalii referitoare la viața de familie. „Zilele de naștere ale fiilor mei au fost săptămâna trecută. Din nefericire, au crescut și vor să aibă intimitate… trebuie să le cer permisiunea pentru a posta fotografii cu ei, fiindcă sunt niște mici bărbați extrem de independenți”, a scris solista.

„Mă înnebunește să-i văd atât de înalți și, Dumnezeule, încă mai cresc. Au mers la un bal săptămâna trecută, am plâns două zile!! Copilașii mei la costum!!! Iar fetelor, pregătiți-vă, pentru că băieții mei sunt atât de chipeși!”, a încheiat.

În prezent, Britney luptă pentru a se elibera de sub tutela deținută de 13 ani de tatăl ei. Tutela este un concept legal prin care un judecător desemnează unei persoane sau unei organizații puterea de decizie asupra unei alte persoane atât din punct de vedere personal, cât și financiar, persoana din urmă fiind considerată incapabilă să ia orice fel de decizie pe cont propriu.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter