Şocant! 6 Mame denaturate care au încercat să-şi vândă copiii!

De Sandra S., pe

Este foarte trist, dar se întâmplă cu adevărat. Unele femei sunt atât de ahtiate după bani – pe care să-i folosească pentru droguri, alcool sau alte lucruri de uz propriu – încât sunt în stare să îşi scoată la vânzare propriii copii. Iată câteva astfel de cazuri…
O femeie de 33 de ani din Delaware, Statele Unite, şi-a dorit dintotdeauna să ajungă la Disneyland. Situaţia financiară precară nu i-a dat voie să facă această excursie, însă ea a găsit până la urmă „soluţia”. A încercat să-şi vândă fiul nou-născut unui cuplu de gay, în schimbul sumei de 15.000 de dolari. Bărbatul care a vrut să-i cumpere bebeluşul a fost trecut ca tatăl micuţului în certificatul de naştere, chiar dacă nu era el cel biologic. Cei doi au fost prinşi de autorităţi.
Şocant: Top 3 oameni care trăiesc printre animale. Vezi ce vieţi ciudate duc
O altă femeie, din Washington, tot Statele Unite, a fost arestată în timp ce încerca să ajungă la graniţa statului, după ce i-a propus unui vânzător de la un restaurant cunoscut să îi vândă fiul în vârstă de trei zile. Vânzătorul a alertat poliţia, iar femeia de 36 de ani a luat-o la fugă, însă a fost prinsă la timp. Suma pe care a cerut-o pentru bebeluş era de 500 de dolari.

Citeşte despre alte patru cazuri pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter