Vedete care vor deveni mame în 2022

De Unica.ro, pe

După ce am văzut ce vedete au devenit părinți în 2021, să ne amintim și ce vedete, din România sau din străinătate, au anunțat că vor deveni mame în 2022.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Alina Maria Binder

Fostul principe Nicolae, nepotul regelui Mihai I, a anunțat că el și soția sa, Alina-Maria Binder, așteaptă cel de-al doilea copil. Bebelușul va veni pe lume în primăvara viitoare. Cei doi mai au împreună o fetiță, Maria-Alexandra, care s-a născut 2020.

De multe ori, chiar și în perioadele dificile se întâmplă minuni. Pentru mine și Alina-Maria de Roumanie minunea este un nou membru al familiei. Ne bucurăm că Bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din neprețuitele miracole ale vieții”, este mesajul transmis duminică pe pagina de Facebook a lui Nicolae al României.

Irina Deaconescu

Irina Deaconescu și Cristi Manea vor deveni părinți pentru a doua oară. Irina a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Perechea mai are o fiică, Victoria, în vârstă de 1 an. Creatoarea de conținut a devenit mamă pentru prima oară pe 17 octombrie 2020, la doar 22 de ani.

Anca Ciotea

Prezentatoarea TV Anca Ciota și soțul ei, solistul Phelipe, vor deveni părinți pentru prima dată.

Bebelușul se va naște în mai 2022. Avem emoții pe care nu le putem descrie în cuvinte! Am emoții doar când scriu aceste cuvinte și mă pregătesc să apăs butonul care dezvăluie această veste. Semnat: Viitorii mami și tati”, a scris jurnalista pe Instagram.

Celia

Celia și soțul ei, Ardeli Ancuța, vor deveni din nou părinți. Cei doi mai au împreună un băiețel, Angelo, în vârstă de șapte ani. Artista urmează să nască la începutul anului viitor o fetiță.

Mara Bănică

Mara Bănică este una dintre vedetele ce vor deveni mame în 2022. Jurnalista în vârstă de 46 de ani este însărcinată cu al doilea copil, o fetiță. Jurnalista mai are un fiu, Dima, dintr-o relație de scurtă durată din trecut.

Like Creața

Cristina Lupu, cunoscută în mediul online drept “Like Creața”, este însărcinată cu  cel de-al doilea copil. Creatoarea de conținut a devenit pentru prima oară mămică la începutul acestui an, în luna martie.

Și anul acesta am primit mai devreme cadoul de ziua mea. O să mai avem un bebe!, a scris îndrăgita vloggeriță pe rețelele de socializare.

Vedete străine care vor deveni mame în 2022

Scarlett Byrne

Fiul lui Hugh Hefner, Cooper Hefner, va deveni din nou tată. Soția lui, actrița Scarlett Byrne, este însărcinată cu gemeni. Cuplul mai are o fiică, Betsy Rose Hefner, în vârstă de 1 an.

Recunoscătoare pentru familia noastră care se mărește. Eu și Cooper suntem foarte bucuroși să vă împărtășim că vom deveni părinți de gemeni la începutul anului 2022”, a scris actrița în mediul online.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence și soțul ei, Cooke Maroney, vor deveni părinți pentru prima oară. Jennifer și Cooke s-au căsătorit în Rhode Island, în octombrie 2019.

Ashley Graham

Modelul Ashley Graham va fi una dintre mamele anului 2022. Aceasta este însărcinată cu gemeni. Ashley și soțul ei, regizorul Justin Ervin, mai au un fiu, Isaac Menelik Giovanni Ervin, în vârstă de 1 an.

Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley (34 de ani) este însărcinată cu al doilea copil. Modelul și logodnicul ei, actorul Jason Statham (54 de ani), mai au împreună un fiu, Jack Oscar Statham, în vârstă de 4 ani.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter