Ce frumoasă este mama Mirelei Vaida! „Câtă asemănare!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 14 mai 2021, 12:24

Mirela Vaida a moștenit frumusețea și dedicarea mamei sale. În mediul online, până la acest moment, prezentatoarea TV a publicat doar două fotografii cu mama ei. Au fost însă suficiente pentru ne da seama cât mult îi seamănă solista celei care i-a dat viață.

Ce frumoasă este mama Mirelei Vaida! „Câtă asemănare!”

Alături de prima imagine, Mirela a scris: „Eu și mama! 💖”. În comentarii, urmăritorii au pus accent pe asemănarea dintre ele. „Parcă sunteți surori. Așa bine arată mama [ta]. Frumoase! Bravo!; Wow ce bine semănați, două surori!; Ca două picături de apă!;

Câtă asemănare! Sunteți superbe! Așa mamă așa fiică! Felicitări, sunteți superbe!”, au scris urmăritorii. În dreptul celeilalte fotografii, Mirela a vorbit despre cariera din învățământ a mamei sale.

„Mama mea e învățătoare la o scoală generală din Iași! De 41 ani predă elevilor de școală primară! Mai are 2 ani și iese la pensie! Actuala serie de elevi este ultima din cariera ei!”, scria prezentatoare în august 2020.

În continuarea postării, Mirela a atras atenția asupra lipsei de măști de la momentul acela, asupra numărului mare de elevi din clasa mamei sale (32) și asupra tuturor greutăților întâmpinate de educatori, învățători și profesori.

Mama Mirelei Vaida este învățătoare

„Și dacă un elev din clasa ei se va îmbolnăvi de COVID, Doamne-ferește, cine e pasibil de răspundere? Ea, școala, tatăl și mama copilului? Și dacă un copil nu poartă masca pentru că nu va vrea, ea ce îi poate face? Cum îl obligă? Să vă mai spun că va trebui să stea la școală în 2 schimburi, zilnic?

Va preda primilor 16 elevi de dimineață! Apoi, la prânz, intră în schimbul al doilea și va trebui să o ia de la capăt cu următorii 16! Și nu cred că vă fi plătită pentru asta! Pentru că nu sunt bani pentru învățământ și educație! Nu au fost niciodată!

Și chiar dacă nu sunt bani, ce profesor sau învățător ar putea alege doar o jumătate din numărul elevilor cărora să le predea, iar când vine restul de elevi, dascălii să plece acasă?

Când vă spun despre mama mea, mă gândesc, de fapt, la toți educatorii, profesorii și învățătorii care sunt responsabilizați peste măsură începând cu 14 septembrie!!”, a încheiat prezentatoarea TV.

Fotografii cu mama Mirelei Vaida găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Înaintea acestui mesaj, într-un interviu pentru OK! Magazine, Mirela mai dezvăluia că la începutul carierei în televiziune primea 1.400 de lei, mai mult decât mama ei, care avea atunci salariul de 1.000 de lei ca învățătoare.

„Câștigam o grămadă de bani, 1.400 de lei astăzi. Mama era învățătoare și avea doar 1.000 de lei. Eram foarte mândră. Cu banii ăia mi-am luat și primul apartament, în rate, la care plătim și acum”, a spus atunci.

Prezentatoarea de televiziune și soțul ei, Alexandru Vaida, s-au cunoscut în anul 2005 și s-au căsătorit patru ani mai târziu, în 2009. Împreună au trei copii, doi fii și o fiică, Tudor (2 ani), Vladimir (4 ani) și, respectiv, Carla (5 ani).

Titza, mama soțului ei, este de ceva timp un extra-ajutor. Asta după ce a renunțat la locuința sa din Cluj-Napoca și s-a mutat în București ca să-și îngrijească nepoții.

Foto: Instagram

Citește și:

Fosta soție a lui What’s Up, Simina Costea, a vorbit despre noua ei relație

Care a fost primul job al lui Pepe? „Niciodată nu mi-a fost rușine”

În ultima lună de sarcină, Monica Roșu a dezvăluit numele fiicei sale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter