Mama lui Mihai Mitoșeru a fost internată la Terapie Intensivă

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 08 februarie 2021, 15:20

Recent, în mediul online, Mihai Mitoșeru a dezvăluit cu ce boală se confruntă mama lui, actrița Camelia Mitoșeru. „Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuia să fie operată azi (având o tumoră benignă – meningiom), dar din lipsă de sânge operația trebuie amânată!”, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook.

Ulterior, actrița a fost operată. „Operația s-a terminat cu succes! A durat mult, dar nu au fost probleme! Acum să sperăm că se va recupera cât mai repede! Mulțumim lui Dumnezeu, Domnului Profesor Ciurea și tuturor celor care au fost lângă noi! 🙏”, a mai scris prezentatorul TV pe Facebook.

Deși azi ar fi trebuit să fie externată, din cauza unor complicații, Camelia Mitoșeru a fost internată la Terapie Intensivă. Potrivit Antena Stars, din cauza vârstei și a problemelor pe care le are cu tensiunea, câteva vase de sânge s-au spart în zona operației actriței, relatează Spynews.

Mama lui Mihai Mitoșeru a fost internată la Terapie Intensivă 

Camelia Mitoșeru se simte bine, însă medicii au decis să o mai țină sub supraveghere. În aceste momente, fiul actriței este susținut de fosta lui soție, Noemi. „Niște oameni normali vorbesc, mai ales după 14 ani de relație. La un moment dat, în viziunea ei, eu păream vinovat pentru tot ce se întâmpla rău în viața ei.

Nu am putut, din păcate, trece peste starea asta a ei. Am încercat să o ajut. Am rămas fără soluții după ce am încercat un an și jumătate. N-aș putea spune că am rămas prieteni, am avut o relație frumoasă și puternică, cu sentimente intense. După o iubire așa mare este greu să rămâi doar prieten.

Îmi doresc să ajungem să comunicăm normal, într-o zi…”, spunea Mihai Mitoșeru pentru Playtech, în decembrie 2020. În vara anului trecut, după ce Mihai a fost operat din cauza varicelor, mama lui a avut nevoie de un consult medical din cauza aceleiași probleme. „Nu fac bine deloc! Mi s-au umflat picioarele și m-am speriat. M-am dus la clinica unde s-a operat Mihai.

Dar nu e de operat la mine. Mi-au dat un tratament. Am avut noroc. Da, tot așa, probleme cu varicele, ca Mihai, numai că la mine nu sunt pe afară, sunt pe dinăuntru. De-aia m-am și dus când am văzut că mi s-au umflat amândouă picioarele! Am patru zile de tratament”, a spus actrița atunci pentru Antena Stars.

Foto: Instagram

Citește și:

Fosta soție a lui What’s Up, Simina Costea, a vorbit despre noua ei relație

Care a fost primul job al lui Pepe? „Niciodată nu mi-a fost rușine”

În ultima lună de sarcină, Monica Roșu a dezvăluit numele fiicei sale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter