Ada Condeescu, despre viața cu doi copii, numele fiului ei și planurile de botez

De Adelina Duinea, pe

Ada Condeescu (32 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară în luna noiembrie a anului 2020. Actrița și regizorul Cătălin Mitulescu formează un cuplu de peste 10 ani. Cuplul mai are împreună o fiică, Ecaterina, în vârstă de 3 ani.

Ada Condeescu, despre viața cu doi copii, numele fiului ei și planurile de botez

Intrată virtual în direct în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Ada a vorbit despre viața cu doi copii, despre cum s-a acomodat fiica ei cu frățiorul mai mic, despre numele micuțului, dar și despre planurile de botez.

„Sunt bine. Suntem bine. Avem un copil mai tăcut decât celălalt copil la vârsta lui. Avem și ajutor. Încercăm să ne descurcăm foarte bine. Încercăm să dormim printre picături, cum e când ai un bebeluș. Și fetița noastră se mai trezește în timpul nopții. O să avem timp să dormim când vor crește copiii”, a mărturisit actrița.

Totodată, Ada a povestit care a fost reacția Ecaterinei când și-a cunoscut frățiorul. „Ne-am întâlnit și a fost așa un moment foarte emoționant și frumos pentru că ne-am reunit după restricțiile impuse de pandemie.

N-am putut avea vizitatori, dar am făcut o reuniune în fața maternității. N-are deocamdată momente de gelozie. Să sperăm că o să o țină așa în continuare. Așa cred [că va fi]. Îl iubește foarte mult. Îl pupă toată ziua”, a spus.

Cât despre nume și botez, Ada a adăugat: „I-am dat deja numele, îl cheamă Alexei Ioan. Nu ne-am hotărât când va avea loc botezul. Vrem să vedem ce se întâmplă cu pandemia.

Ne ferim să nu contractăm acest virus. Cam așa ne doream, un botez mai mare, ca la fetiță, cât de cât să simtă și el că are alai, rude, prieteni. Nu vrem să treacă neobservat.

Nu prea am făcut filmări nici la Ecaterina, am preferat să ținem momentele memorabile în mintea noastră. Nu regret. Dar mă gândesc cum va fi când voi îmbătrâni și voi vrea să răsfoiesc prin fotografii. Cât despre botez, vrem să fie cu oameni mulți, ca pe vremuri”.

Foto: Facebook / Instagram

Citește și:

Alina Laufer, primele declarații după internarea de urgență în spital

Val de reacții în online. Dragoș Bucur: „Nu mă vaccinez și nu port mască”

Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă după despărțirea de Vlad Gherman

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter