Ce probleme de sănătate are mama lui Mihai Mitoșeru?

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 08 februarie 2021, 15:17

Recent, în mediul online, Mihai Mitoșeru a dezvăluit cu ce boală se confruntă mama lui, actrița Camelia Mitoșeru. Luni, 1 februarie, mama prezentatorului TV ar fi trebuit să fie operată, însă din cauza lipsei de sânge, intervenția a fost amânată.

Ce probleme de sănătate are mama lui Mihai Mitoșeru?

Prin intermediul unei postări pe Facebook, Mihai Mitoșeru a apelat la ajutorul prietenilor și urmăritorilor lui. „Din cauza sănătății nu pot dona, doar pot distribui! Sănătate mamei tale!!;

Să îi dea Dumnezeu multă sănătate. Din păcate nu sunt în România, dar am dat Share .. Sper din suflet să se facă bine!;  Multă sănătate! Doamne-ajută să treacă cu bine peste încercarea asta”, i-au comentat urmăritorii.

Vă rog din suflet, cine mă poate ajuta, să meargă să doneze la orice centru de hematologie din țară, dar cu specificația: pentru Mitoșeru Georgeta Camelia! Indiferent ce grupă de sânge aveți! Vă mulțumim din suflet! Doamne-ajută!”, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook!

În vara anului trecut, după ce fiul ei a fost operat din cauza varicelor, actrița a avut nevoie de un consult medical din cauza aceleiași probleme. „Nu fac bine deloc! Mi s-au umflat picioarele și m-am speriat.

M-am dus la clinica unde s-a operat Mihai, dar nu e de operat la mine. Mi-au dat un tratament. Am avut noroc. Da, tot așa, probleme cu varicele, ca Mihai, numai că la mine nu sunt pe afară, sunt pe dinăuntru.

De-aia m-am și dus când am văzut că mi s-au umflat amândouă picioarele! Am patru zile de tratament”, a spus actrița atunci pentru Antena Stars.

Foto: Instagram

Citește și:

Andra și Cătălin Măruță, testați pozitiv pentru COVID-19. Primele imagini cu artista din izolare

Meryem Uzerli, Hurrem din serialul „Suleyman”, primele imagini cu a doua fiică

Fiica lui Nick de la N&D este frumoasă și talentată! Cum arată Andreea?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter