Îl recunoști? Acum este unul dintre cei mai cunoscuți artiști și actori din lume

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 25 februarie 2021, 16:47

Recent, cântărețul și soția lui au devenit părinți pentru a doua oară. „Este minunat și atât de drăguț. Nimeni nu doarme”, a glumit artistul. În ianuarie 2021, solistul a împlinit 40 de ani.

Îl recunoști? Acum este unul dintre cei mai cunoscuți artiști și actori din lume

În mai 2019, când în Statele Unite este celebrată Ziua Mamei, Justin Timberlake a publicat o fotografie cu el și cu mama lui. „Prima mea zi 🙏 Zi frumoasă a Mamei, te iubesc!”, i-a urat artistul mamei sale.

Pe 21 ianuarie 2021, mama solistului, Lynn Harless, a împlinit 60 de ani. „Îți sunt veșnic recunoscător pentru susținerea constantă (și pentru pâinea prăjită cu zahăr și scorțișoară). La mulți ani, te iubesc! 🙏🏻”, a mai scris Justin în dreptul a trei fotografii cu mama lui.

Imagini recente cu mama actorului găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Tot în ianuarie, în timpul unei intervenții virtuale în emisiunea TV The Ellen DeGeneres Show, Justin a confirmat nașterea celui de-al doilea fiu al său și numele micuțului.

„Este minunat și atât de drăguț. Nimeni nu doarme”, a glumit artistul. „Dar suntem în extaz. Suntem extrem de încântați și nu putem fi mai fericiți decât suntem deja. Suntem foarte recunoscători.”

Întrebat cum este viața cu doi copii, solistul a completat: „Nu ne mai vedem. Este distractiv. (…) Este grozav. Silas este super încântat”. „Pentru moment, lui Silas îi place să fie frate mai mare. Phineas nu poate merge, nu-l poate urmări, vom vedea cum va fi în viitor”, a adăugat.

Are fiul cel mare al artistului înclinații muzicale?

Ulterior, întrebat dacă Silas are înclinații muzicale, Justin a mai glumit: „Da, are. Dar acum este pasionat de Lego și de tenis. I-am cumpărat un Nintendo Switch. Este ca un drog pentru copii”.

Justin și soția lui, actrița Jessica Biel (38 de ani) s-au cunoscut în anul 2007, la o petrecere aniversară pe care solistul o organizase pentru un prieten comun.

După 4 ani de relație, în anul 2011, cuplul ia o pauză. Într-un interviu oferit după despărțire, artistul mărturisea: „În acești 30 de ani de existență, ea este cea mai specială persoană pe care am cunoscut-o, ok?

Nu vreau să spun mai multe, asta pentru că trebuie să protejez lucrurile care-mi sunt dragi – cum ar fi, spre exemplu, ea”. În vara aceluiași an, sunt surprinși de paparazzi din nou împreună. Iar, în luna decembrie, cuplul se logodește.

În anul imediat următor, perechea se căsătorește într-o zonă de provincie din Italia, iar Jessica poartă, potrivit mai multor surse, o rochie roz.

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Justin Timberlake, complet gol! Imaginile cu actorul au aprins imaginația fanelor

Cristina Ich, dezvăluire emoționantă despre viața și mama ei: „Foarte puțină lume știe lucrul ăsta”

Ce frumoasă este fiica lui Catrinel Marlon! Caroline Leon are 2 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter