Tatăl lui Beyonce suferă de cancer la sân

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 03 octombrie 2019, 16:05
Mathew Knowles, tatăl lui Beyonce, a dezvăluit că suferă de cancer la sân. Producătorul muzical speră că, vorbind despre diagnosticul său, va convinge mai mulți bărbați să meargă să își facă testul și să vorbească deschis despre această problemă.

Knowles, care a făcut declarațiile în cadrul unui interviu pentru emisiunea „Good Morning America”, a spus că a primit teribila veste în această vară, după ce a observat pete de sânge pe tricourile sale.

Diagnosticul l-a luat prin surprindere pe producătorul în vârstă de 67 de ani.

Dintre toate lucrurile de care m-ași fi putut îmbolnăvi, de ce să mă îmbolnăvesc de asta? Din perspectiva unui bărbat mă gândesc, „De ce eu?””, a povestit el.

Tatăl lui Beyonce și Solange Knowles a afirmat că se simte „foarte bine” după ce a fost supus unei operații în luna iulie. Totuși, această experiență i-a schimbat perspectiva asupra vieții, făcându-l să renunțe la alcool și să facă mai des exerciții fizice.

Tot restul vieții trebuie să fiu mai conștient și conștiincios și o să fac toate testele din timp”, a subliniat el.

De asemenea, el a dezvăluit că familia sa i-a fost alături și că toți și-au făcut toate testele necesare.

Potrivit Fundației de Cancer la Sân din America, sub 1% din cazurile de cancer la sân se dezvoltă la bărbați și doar unu din 1000 de bărbați vor fi diagnosticați cu această boală.

Pe de altă parte, Knowles a avertizat că aceste cifre ar putea să nu fie reale deoarece „nu sunt destui bărbați care vor să meargă să se testeze”.

Bărbații vor să țină ascuns acest diagnostic deaorece ne simți rușinați – dar nu există niciun motiv să ne simțin așa. Sper că prin faptul că eu am dezvăluit asta azi mai mulți bărbați vor afla că se poate supraviețui acestui lucru, dar trebuie detectat din timp”, a subliniat Mathew Knowles.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter