MONICA BÂRLADEANU, coperta UNICA de aprilie – Making Of

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 30 august 2019, 13:20
Coperta ediției de aprilie a revistei UNICA o prezintă pe Monica Bârlădeanu, care se bucură de o primăvară plină din punct de vedere profesional!

Actrița anunță în interviul exclusiv din UNICA premiera unui nou film, un rol într-un nou serial de televiziune de succes, implicarea în mai multe campanii sociale importante. La 40 de ani, Monica spune că se simte mai împlinită și mai sigură pe ea ca oricând și, astfel, împărtășește cu cititorii revistei nu doar rutina ei de frumusețe, ci și motivele pentru care s-a alăturat luptei împotriva violenței domestice.

  • În serialul „Vlad“ de la Pro TV Monica o joacă pe Carla, o femeie cu ţintă clară, un fel de „armă secretă“ a lui Vlad, cu care îşi deschide drumul spre Eliza, iubirea lui din urmă cu 11 ani. Actriţa spune despre meseria de actriţă că „mai nou, mă provoacă mult mai mult un personaj departe de mine, ca să pot explora conflicte emoţionale noi. La nivel personal chiar mi se pare un mare avantaj să te pui cu ajutorul imaginaţiei în situaţii delicate; ai şansa să le joci la perete şi să realizezi ce consecinţe ar putea să aibă un astfel de scenariu în viaţa reală.“
  • De asemenea, Monica interpretează rolul unui procuror DIICOT în comedia „Faci sau Taci“, care rulează acum în cinematografele din România. Despre rolul din noul ei film, Monica ne-a declarat că  „a trebuit să fac pace, în primul rând, în capul meu, cu ideea că facem, de fapt, o comedie cap-coadă, nu o dramedie (cum îmi imaginam eu filmul când am terminat de citit scenariul) şi să-mi înfrânez din impulsurile mele de şcolăriţă disciplinată, care vrea că fiecare respiraţie şi virgulă să fie conform procedurii…“ (zâmbeşte).
  • De curând, Monica este imaginea companiei AVON care desfășoară și o campanie amplă de luptă împotriva violenței domestice, ea având totodată și rol de ambasador al campaniei „Voci netăcute“ inițiată de Asociația Anais. „Violența domestică înseamnă nu doar „dragoste cu vânătăi“, așa cum își imaginează multă lume, ci și forme de violență psihologică, emoțională, socială, subversive, dar absolut la fel de periculoase, poate uneori chiar mai debilitante decât o vânătaie pentru psihicul unei femei “, explică Monica în cover story-ul din noua ediţie a revistei UNICA.

 

Am dezvoltat un ataşament profund faţă de AVON în ziua în care am înţeles că, de fapt, are grijă nu doar de pielea, ci şi de sănătatea şi de sufletul femeii – sprijinul lor constant, de ani buni deja, se duce către adăposturile victimelor violenţei domestice şi copiilor lor, dar şi împotriva cancerului de sân, o afecţiune perfect tratabilă, dacă e depistată la timp. Am realizat că avem nu doar aceeaşi obsesie pentru îngrijirea pielii, dar se întâmplă să avem şi aceleaşi sensibilităţi şi să luptăm în aceeaşi tabără, când se sting luminile reflectoarelor şi discursul devine despre cine eşti, în ce crezi, cât de mult eşti dispus să faci pentru alţii“, dezvăluie actriţa cu emoţie.

 

Monica Bârlădeanu Roxana Minea AVONMonica mărturiseşte că nu ascunde obsesia ei pentru îngrijirea pielii. La şedinţa foto Monica ne-a dezvăluit care sunt produsele ei preferate de skin care şi ce paşi include rutina ei zilnică de frumuseţe. Astfel, actriţa începe fiecare dimineaţă cu o porţie de vitamina C, aşa că a fost încântată de noul ser cu vitamina C de la AVON, care conferă tenului un efect luminos.

Roxana Minea Monica Bârlădeanu AVON making of

Roxana Minea, make-up artist AVON ne-a împărtăşit câteva ponturi pentru a ne menţine tenul hidratat, baza perfectă pentru un machiaj natural. După aplicarea serului este important să urmeze o cremă care include factor de protecţie solară, indiferent de anotimp.

Vezi clipul video și pășește în culisele ședinței foto pentru noua copertă UNICA!

 

Fotografii: OLTIN DOGARU

Make-up: ROXANA MINEA (National Make-Up Artist AVON Romania)

Hair style: ADONIS ENACHE (Endorphin Lab)

Asistent hair style: CĂTĂLIN MANOLACHE (Endorphin Lab)

Stilist: IRINA HARTIA

Asistent stilist: SARAH SAED

Vestimentație și accesorii: H&M, Styland, NotRainProof, Manurí, Mooncast Jewelry, Pull&Bear, garderoba personală

Locație: boXstUdio

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter