Revista Unica de decembrie, un număr de neuitat: Monica Bârlădeanu, Olimpia Melinte și Victoria Răileanu, un trio de senzație pe copertă

De Unica.ro pe Ultimul update Vineri, 26 noiembrie 2021, 19:35
Revista Unica de decembrie, un număr de neuitat: Monica Bârlădeanu, Olimpia Melinte și Victoria Răileanu, un trio de senzație pe copertă

Revista Unica de decembrie este una ton în ton cu sărbătorile care se apropie cu pași repezi: festivă, specială și plină de oameni care te vor face să zâmbești.

Pe copertă le poți admira pe Monica Bârlădeanu, Olimpia Melinte și Victoria Răileanu, trei femei pe cât de frumoase, pe atât de complexe. Cele trei actrițe din serialul „Vlad” au pozat într-un pictorial de senzație și ne-au răspuns la cele mai intime întrebări.

Întrebată care a fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat în 2021, Monica Bârlădeanu a răspuns: „Culmea, cel mai bun lucru întâmplat anul ăsta nu e neapărat și nou. În sensul că am recuperat ceva ce aveam deja, adică viața mea obișnuită, libertatea de a călători, de a fi cu prietenii (mai ales pe timpul verii), însă am învățat să mă uit cu alți ochi la toate, să mă bucur cu tot sufletul și să nu mai simt că ceva lipsește”.

La rândul ei, Olimpia a destăinuit că partea ei favorită a anului a fost faptul că a devenit mamă pentru a două oară după ce a născut-o pe Ingrid, surioara lui Sasha. Răspunsul Victoriei Răileanu la întrebare a fost următorul: „Cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat anul ăsta a fost provocat de mine. Mi-am spus la începutul lui 2021, chiar în seara de revelion, că o să fie anul în care o să lucrez la proiecte frumoase. […] Și drept urmare, la începutul lunii ianuarie am primit un telefon, iar de la capătul celălalt mă întreba cineva dacă nu vreau să fac cursuri de actorie pentru copii la Academia Studiourile Buftea. Nu aveam așa ceva în plan. […] Dar de aproape un an, de când am început, mi-am dat seama că mă împlinește foarte mult.”

Descoperă interviul exclusiv cu cele trei femei în ediția de decembrie a revistei Unica!

Un Crăciun plin de oameni frumoși, cu ediția revistei Unica de decembrie

Ne plac oamenii care au lucruri fascinante de vorbit – nu doar pentru că descoperim mai multe despre ei, ci și pentru că reușim să învățăm mai multe despre noi înșine.

În revista Unica de decembrie, Oana Tache a stat de vorbă cu volubilul Pavel Bartoș, descoperind ce înseamnă pentru el Crăciunul ideal. Ea ne-a arătat o față nemaivăzută a unuia dintre cei mai îndrăgiți actori și prezentatori din România.

Tot Oana Tache a vorbit cu mai multe vedete de la noi, pentru a le întreba cum petrec ele sărbătorile de iarnă cu familia. Antonia, Alex Velea, Roxen, Florian Rus, Jazzy Jo, Jean Gavril și multe alte personalități pe care le iubim au împărtășit secretele lor cu noi!

De asemenea, în Unica de decembrie vei descoperi un interviu fascinant cu prezentatorul TV Cristian Leonte, pe care îl urmărim cu interes pe micile ecrane în emisiunea „România, te iubesc!” și la știrile Pro TV. Și regizorul Bobi Pricop a avut multe să ne povestească despre cum arată teatrul românesc la început de 2022.

Iar în luna cadourilor, ne-am extins „aripile” și am discutat și cu vedete din afară! Adwoa Aboah este activistă la nivel global pentru Rimmel London, fotomodel și antreprenoare – discuția cu ea ne-a captivat complet. Mai apoi, Leone Fadelli, co-fondatorul brandului parfumistic de nișă Pantheon Roma, a dezvăluit secrete din culisele lumii olfactive în care activează.

Idei îndrăznețe de Crăciun, în ediția de decembrie a revistei Unica

Este sezonul în care cadourile – fie că le oferim, fie că le primim – sunt în prim plan. Dacă ești în pană de idei în legătură cu ce ai putea lua celor dragi, ți-am pregătit un ghid comprehensiv cu idei de cadouri pentru toate buzunarele, clasificate pe culori: alb, negru, roz, roșu, albastru, verde, auriu și argintiu.

Iar dacă copiii din viața ta vin să te întrebe dacă Moș Crăciun există sau nu, iar tu nu știi cum să le răspunzi, ți-am pregătit un întreg articol care să te ajute să găsești răspunsul potrivit. Este păcat să le strivești speranțele celor mici, dar la fel de păcat este să îi minți. Află cum poți găsi echilibrul între cele două!

Totodată, vrem să rămânem la modă, indiferent unde ne aflăm. În ediția Unica de decembrie, avem propuneri de ținute pentru birou, pentru petrecerea de Revelion și chiar și pentru pârtia de schi. Un lucru este sigur: nu vei vrea să le ratezi.

Nu în ultimul rând, în acest număr al revistei vei descoperi cinci terapii pe care le poți face pentru un look strălucitor de sărbători, de la lip flip și până la lifting fără bisturiu, posibilitățile arată cât de mult a evoluat industria de beauty.

Revista Unica de decembrie se găsește din 24 NOIEMBRIE la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter